GündemŞahan'ı değil, Recep İvedik'i tanıdı

Şahan'ı değil, Recep İvedik'i tanıdı

19.03.2009 - 16:36 | Son Güncellenme:

Şahan Gökbakar, Hamburg maçına bilet ayarlamak için aradığı Adnan Polat onu tanımayınca..

Şahanı değil, Recep İvediki tanıdı

Cuma akşamları yayınlanan "Atıf Hoca ile Reklam ve Rekabet" programına konuk olan Güzel Sanatlar Grubu Başkanı, Galatasaray Kulübü Asbaşkanı ve Reklamcılar Derneği Başkanı Yiğit Şardan, popüler kültürün ne kadar önemli olduğunu Şahan Gökbakar örneğini vererek anlattı. Şardan, Galatasaray Hamburg maçına bilet ayarlamak için Adnan Polat’ı arayan Şahan Gökbakar'a “Adnan Bey, ben Şahan” deyince, “Sen kimsin?” sorusuyla şaşırdığını anlattı ve kendisini Şahan olarak tanıtamayınca “Ben Recep abi, Recep İvedik” diyerek durumu kurtardığını belirtti.

“Skibbe ne kadar büyük bir camiada çalıştığını anlayamadan gitti!”
Ali Atıf Bir'in Skibbe neden gönderildi sorusuna iğit Şardan, “Bazı antrenörler çalıştıkları kulübün ağırlığını taşıyamıyorlar. Skibbe de ne kadar büyük bir camiada çalıştığını bir türlü anlayamadı. O karizmaya sahip değildi. Anlayamadan da gitti ve hala anladığını sanmıyorum” diye yanıtladı.

"Hiç profesyonel değilsiniz"
Bazı patron ve yöneticilerin tuttuğu takıma göre eleman seçtiklerini söyleyen Şardan, bunun profesyonellikten uzak bir anlayış olduğunu söyledi.
Atıf Hoca’nın “Bu hayatta neyin reklamını yapmazsınız?” sorusunu “Fenercell’in reklamını asla yapmam” şeklinde yanıtlayınca, stüdyodaki bir öğrenci Şardan'a “hiç profesyonel değilsiniz” diyerek takıldı

KEŞFETYENİ
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'

Cadde | 09.05.2025 - 09:45

Survivor All Star 2025'te finale sayılı günler kala yarışmada heyecan giderek artıyor. Survivor macerası sona eren Senem Genç, sosyal medya hesabından olay bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Yazarlar