Gündem Sahne gençlerin

Sahne gençlerin

07.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

ÇEV Sanat 13 Ocak’ta Genç Yetenekler Projesi kapsamında gerçekleştireceği konserle genç müzisyenleri sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Sahne gençlerin

Keman sanatçısı Ayla Erduran’ın Onur Konuğu olarak katılacağı konserde projenin daimi destekçisi Halit Ergenç de genç yeteneklerin yanında yer alacak. Geçen ekim ayında New York’ta düzenlenen Young Artist Guild Yarışması’nı kazanan ve aynı zamanda BBC tarafından Classical Artist olarak seçilen ÇEV Sanat bursiyeri, çello sanatçısı Cemal Aliyev solist olarak konserde performans gerçekleştirecek. Ayrıca, klasik müziğin parlak yıldızı olarak tanımlanan İngiliz keman sanatçısı Charlie Siem de genç müzisyenlerle aynı sahneyi paylaşacak.

Haberin Devamı

Genç Yetenekler Projesi kapsamında bu yıl 11’incisi hayata geçirilecek konser, Avrasya Filarmoni Orkestrası eşliğinde ünlü şef İbrahim Yazıcı tarafından yönetilecek. QNB Finansbank ana sponsorluğunda Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ndeki konserde ÇEV Sanat Genç Yetenekler projesi ile eğitimine devam eden Cemal Aliyev (viyolonsel), Arda Karakaya (keman), Ezgi Sarıkçıoğlu (keman), Gizem Sözeri (kontrbas), Gülin Ataklı (obua), Kazım Kaan Alıcıoğlu (keman), Beren Gürcüoğlu (piyano), Cansu Naz Eriş (piyano), Arya Su Gülenç (piyano) ve Adil Kerem Ünal (piyano) performans sergileyecekler.