Gündem MSB'den bir açıklama daha! Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 11 oldu

MSB'den bir açıklama daha! Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 11 oldu

15.07.2022 - 14:16 | Son Güncellenme:

Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Barış Pınarı bölgesinden geldi. Bölgede sıcak çatışma yaşanırken konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Öte yandan Pençe-Kilit bölgesinde de 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

MSBden bir açıklama daha Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 11 oldu

Teröristlere yönelik operasyonlar tam gaz ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki teröristlere operasyon düzenlendiğini paylaştı.

Haberin Devamı

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman Mehmetçik, demirden yumruğunu teröristlerin üzerine indirmeye devam ediyor! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 9 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi." denildi.

MSBden bir açıklama daha Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 11 oldu

BİR OPERASYON HABERİ DAHA

Pençe-Kilit bölgesinde tespit edilen 2 teröristin daha etkisiz hale getirildi. MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman Mehmetçik teröristle mücadelesini Irak'ın kuzeyinde de etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist daha başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi." denildi.

MSBden bir açıklama daha Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 11 oldu