Gündem Saral Makedonya’da yakalanıp getirildi

Saral Makedonya’da yakalanıp getirildi

04.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Etiler’de meydana gelen silahlı saldırıda yanında bulunan iki şahısla birlikte öldürülen VBG Holding’in sahibi işadamı Veysel Kadayıfçıoğlu’nun katil zanlısı olarak aranan Cihan Saral, Makedonya’da yakalanıp Türkiye’ye getirildi.

Saral Makedonya’da yakalanıp getirildi

 

FERİT ZENGİN İstanbul - Petrol kaçakçılığı nedeniyle işlendiği belirlenen cinayetin azmettiricisi olarak belirlenen Sarallar suç örgütü elebaşının Bakırköy ve Büyükçekmece’de vatandaşların arsalarını tehdit ve silah zoruyla elinden alan yardımcısı da aynı çalışmalar kapsamında geçtiğimiz hafta yakalanıp tutuklandı. 

Haberin Devamı

Cinayetin arkasında olan çeteye yönelik çalışmalar kapsamında 8 çete mensubu da 5 gün önce operasyonla gözaltına alındı. 8 şüpheliden 2’si savcılık ifadelerinin ardından, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 4 kişi ise tutuklandı.

Yapılan açıklamada, örgüt lideri olarak yer alan Önder Küçük’ün Sarallar çetesinin Bakırköy temsilcisi olduğu ve alım satım ticareti adı altında tapularını üzerine aldığı milyonluk arsaların ücretlerini ödeme aşamasında arsa sahiplerini tehdit ve silahlı saldırılarla sindirmeye çalıştığı öğrenildi.