Gündem Savaşçı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Temo'nun şeytani planı...

Savaşçı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Temo'nun şeytani planı...

14.01.2018 - 12:27 | Son Güncellenme:

Savaşçı 27. yeni bölümü ile oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Savaşçı yeni bölümde Temo'nun nasıl bir plan kurduğu ortaya çıktı. Peki Savaşçı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Temonun şeytani planı...

Savaşçı Pazar akşamları Fox TV'de izleniyor. İlgiyle takip edilen dizi Savaşçı'da Kopuz Albay Kılıç Timi’ni harekete geçirdi ve ortalık karıştı. Peki Savaşçı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen dizi Savaşçı'nın 28. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

SAVAŞÇI 27. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı’da olaylar hız kesmiyor!

Çiğdem Teğmen, Kılıç Timi’yle birlikte çıktığı sınır ötesi operasyonda vurulmuş ve ağır yaralıdır. Haberi alan Albay Kopuz ve General Kutalmış karargahın bütün olanaklarını seferber ederken Yüzbaşı Kağan bunun intikamını almaya kararlıdır.

Bu arada Kırlangıç Paşa’nın Pia’yla ilgili şüphelerinde diretmesi Albay’la aralarında gerilime sebep olur. Ancak Pia’nın beklenmedik hamlesi Kırlangıç Paşa’nın kuşkularını daha da güçlendirir.

Diğer tarafta ise Temo’yu ele geçirmek için büyük bir fırsat yakalayan Kopuz Albay Kılıç Timi’ni harekete geçirirken, Temo şeytani planlarına bir yenisini daha ekler.