Gündem Sedat Peker suç örgütüne operasyonda yeni gelişme! İşte çelik kasadan çıkanlar...

Sedat Peker suç örgütüne operasyonda yeni gelişme! İşte çelik kasadan çıkanlar...

13.04.2021 - 14:39 | Son Güncellenme:

10 Nisan sabahı 7 ilde düzenlenen operasyonla 52 elemanı gözaltına alınan Organize Suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in devam ettirilen çalışmalarda 2 elemanın daha gözaltına alındı ve gözaltı sayısı 54'e çıktı. Dün de Beykoz'daki evindeki aramalarda bulunan v el konulan çelik kasanın açıldığı bildirildi.

FERİT ZENGİN / İSTANBUL

İçinden çok şey çıkabileceği konuşulan ve Spirel'le açılan kasadan Peker'in eşine ait küpe ve kolye gibi ziynet eşyaları çıktı.

Haberin Devamı

ROBIN HOOD'A BENZETİLEREK...

10 Nisan tarihinde düzenlenen ilk operasyonda adresinde bulunamayan ve firari 10 şahıstan birisi olarak aranan Ferhan A. isimli şüphelide dün yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan son 2 çete mensubundan birisi olarak gözaltına alınan Ferhan A.nın emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre çetenin sosyal medya ve propaganda sorumlusu olup, irtibat halinde olduğu hesaplarla birlikte yayınladıkları mesajlarla çete elebaşı Peker'i Robin Hood gibi gösterip rakiplerini ve hasımlarını ise şeytanlaştırmaya çalışmaları yaptığı belirlenmişti.

Polisin firari 8 çete mensubunun yakalanması ve eğitim için yurt dışına çıktığını açıklayan Peker'in yurda getirilmesi için çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.