Gündem Sefirin Kızı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gediz ve Sancar'ın Nare savaşı!

Sefirin Kızı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gediz ve Sancar'ın Nare savaşı!

14.01.2020 - 07:51 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi 4. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinde Sancar ne Nare kızlarını dedesi Güven'den kurtarıp Muğla'ya geri dönmüştür. Sancar'ın evi terk eden yeni eşi Menekşe'yi annesinin evinden geri alır. Nare başta olmak üzere herkes tarafından duyulan olay en çok Nare'yi derinden yaralamıştır. Nare, Gediz'e yaşadıklarını anlatır ve Gediz bundan çok etkilenir ve Nare'nin yanında durmayı kabul eder. Gediz ve Sancar arasında yaşanan gerilim Gediz'in Nare'nin yanında durması ile yeniden alevlenir. Peki Sefirin Kızı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Gediz ve Sancarın Nare savaşı

Star TV ekranında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi 4. bölüm ile ekrana geldi. Melek'i dedesi Güven'in elinden kurtaran Nare ve Sancar Muğla'ya geri döner. Menekşe'nimn evi terk ettiğini öğrenen Sancar gidip karısını annesinin evinden alır ve ona birtakım sözler verir. Sancar ve Menekşe'nin gerdeğe girdiği herkes tarafından duyulur. Bu durum en çok Nare'yi derinden yaralar.

Haberin Devamı

Nare, Muğla'da yeniden hayata tutunabilmek için iş arayışına başlar. Bütün kapılar Sancar Efe'nin sözü ile kapanır. Yaşadıkları acı tecrübeleri son olarak Gediz'e anlatan Nare Sadıç'ı Sancar'a verdiği sözü unutur ve Nare'nin yanında durmaya karar verir. Marina'da Nare'yi işe alan Gediz'in bu hamlesi Sancar'ı çileden çıkarmaya yetecektir. Hala Nare'ye sırılsıklam aşık olan Sancar, Nare'nin kendisini yıllar önce aldattığı fikrinin aklından bir türlü çıkaramamaktadır. Güven ve Akın'ın oynadığı oyunu gerçek zanneden Sancar yıllardır bu yalan ile yaşamıştır. Gediz ve Sancar arasında Marina'da yaşanan gerilim dolu anların ardından dizinin 4. bölümü dün akşam sona ermişti. Peki Sefirin Kızı 5. yeni bölüm fragmanı ekrana gelen son bölüm ardından yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SEFİRİN KIZI 5. BÖLÜM ÖN İZLEME