Gündem Sel bölgesinde oğlunu kaybeden babadan yürek yakan sözler!

Sel bölgesinde oğlunu kaybeden babadan yürek yakan sözler!

13.08.2021 - 13:07 | Son Güncellenme:

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde 25 kişi hayatını kaybetti. İlçede yaşayan Cemal Akın, selde oğlunun hayatını kaybettiğini söyledi. Akın, 'Oğlumu kaybettim. Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi' dedi.

İlçede yaşayan Cemal Akın, sel felaketinde oğlu 3 çocuk babası Harun Akın'ı (42) kaybettiğini söyledi. Fırın işleten oğlunun sel sırasında eşyalarını kurtarmak için dükkana girdiğini ve bir anda iş yerinin su altında kalmasıyla hayatını kaybettiğini belirten Cemal Akın, "Oğlumu kaybettim. Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi. Bir anda oldu her şey. Çay bir anda geldi buraya; bir anda taştı. Köyümüzden çayı görüyordum; ama bunun böyle olduğunu bilmiyordum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sel bölgesinde oğlunu kaybeden babadan yürek yakan sözler

KAPLUMBAĞAYI KURTARDI

Arama kurtarma çalışmaları sırasında UMKE ekipleri suyun içinde fark ettikleri bir kaplumbağayı kurtardı. UMKE ekibinden Hüseyin Toparlak, kaplumbağayı güvenli bölgeye çıkararak, "Sel suyuyla birlikte dükkanların içerisine girmiş. Muhtemelen yukarı bölgelerden sürüklenip geldi selle birlikte. İnşallah tekrar bunu doğal yaşamına bırakacağız. Arkadaşlarımız dünden beri yine bu şekilde birkaç hayvan bulmuşlardı. Biz de bugün bir kaplumbağa bulduk. İnşallah bunu ormana bırakabiliriz. Orada hayatını devam ettirir. Çünkü doğal yaşamı orası. Burada zaten herhalde yaşamını sürdüremez" dedi.

Yazarlar