Gündem Semih Kaya, Seçil Erzan ile yazışmalarını mahkemeye sundu: Ablacığım Selçuk abi de giriyor mu?

Semih Kaya, Seçil Erzan ile yazışmalarını mahkemeye sundu: Ablacığım Selçuk abi de giriyor mu?

15.01.2024 - 14:49 | Son Güncellenme:

Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada üçüncü duruşmada dikkat çeken yazışmalar ortaya çıktı.

Semih Kaya, Seçil Erzan ile yazışmalarını mahkemeye sundu: Ablacığım Selçuk abi de giriyor mu

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada üçüncü duruşma başladı.

Haberin Devamı

 İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük getirilirken, tutuksuz sanıklardan Nazlı Can, Asiye Öztürk ve Atilla Yörük de duruşmaya geldi. Müştekiler Mert Zeydanlı, Nuray Şengüler ve Nurettin Gözaçan ile çok sayıda taraf avukatı da duruşmaya katıldı. Davaya basın mensupları da yoğun katılım gösterdi. ilk olarak Semih Kaya tanık olarak dinlendi.

Semih Kaya ifadesinde “4.1 milyon dolar verdim 10 milyon dolar alacaktım” demişti. Buna delil olarak ise Seçil Erzan’ın kendisine gösterdiği Mehmet Aydoğdu’nun attığı maili gösterdi. İşte Kaya’nın mahkemeye sunduğu Seçil Erzan ve Mehmet Aydoğdu arasında geçen o mailin detayları....

“YASAL SÜREYİ BEKLEMEDEN”

İddiaya göre bankanın üst düzey yöneticisi Mehmet Aydoğdu Seçil Erzan’a mail atarak, “Seçil selam, detay anlattığım üzere … SK açık uçlu fonumuzda nominalin (10.000.000 USD) yasal süreyi beklemeden maksimum 1 ay içerisinde peyderpey çıkışının yapılıp muhasebeleşmesi uygundur. Saygılarımla M.A”
Semih Kaya mahkemedeki ifadesi sırasında bu maili göstererek, Seçil Erzan’ın kendisini ikna etmek için Mehmet Aydoğdu ile arasında geçtiğini söylediği bu maili kendisine gösterdiğini söyledi. Semih Kaya, maildeki S.K’nın da kendisi olduğunu belirtti. Mahkeme başkanı mail çıktısının mahkemeye verilmesini isteyerek incelenmesi üzere dosyaya koydu.

Haberin Devamı

Semih Kaya, Seçil Erzan ile yazışmalarını mahkemeye sundu: Ablacığım Selçuk abi de giriyor mu


“SELÇUK İNAN’A HOCA SÖYLEMİŞ”

Öte yandan Semih Kaya ifadesinde Selçuk İnan’ı fona kendisinin sokmadığını kanıtlamak için Seçil Erzan ile yaptığı mesajlaşmasının ekran görüntülerini de mahkemeye delil olarak sundu. İkili arasında o mesajda geçen konuşma ise şöyle;

Semih Kaya: Ablacığım Selçuk abi de giriyor mu?

Seçil Erzan: Evet hoca söylemiş. Senin için bir sakıncası var mı canım? Ben rahatsız oldum.

Semih Kaya: Yok be ablacım. Ne sakıncası, sevindim tam tersi onun adına

Seçil Erzan: Ben de

Semih Kaya, Seçil Erzan ile yazışmalarını mahkemeye sundu: Ablacığım Selçuk abi de giriyor mu