Gündem Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Nefes'ten önemli karar...

Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Nefes'ten önemli karar...

03.04.2018 - 14:50 | Son Güncellenme:

Sen Anlat Karadeniz 11. bölümüyle ekranlara geldi. ATV'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Tahir tutuklandı ve ortalık karıştı. İşte Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı...

Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm fragmanı yayınlandı Nefesten önemli karar...

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde heyecan doruğa çıktı. İşte Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes'in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.

Berrak'ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir'in zoruyla psikolojik destek almaya başlar. Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir'i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat'ı Karadeniz'e gömmek. Vedat'ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır.

Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir'in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır. Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır?

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ 12. BÖLÜM FRAGMANI