Gündem Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin kimdir?

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin kimdir?

17.07.2015 - 10:09 | Son Güncellenme:

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya hakkında çıkan aşk iddiaları şu aralar en çok konuşulan konular arasında. Sevenleri ünlü oyuncuların Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya birlikte aşk yaşayıp yaşamadığını merak ediyor. Peki Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin kimdir? İşte o ayrıntılar...

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin kimdir

Bir süredin aşk dedikoduları ile gündeme bomba gibi düşen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin bu kez yakayı ele verdi. Bir kafede birlikte vakit geçiren Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin objektiflere işte böyle yansıdı. Profil resimde olduğu gibi birlikte yakalanan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin aşkı gerkçek olduğu ortaya çıkmış oldu. Peki Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin kimdir? İşte hayatı ve kariyerleri hakkında bilmedikleriniz...

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

1 Temmuz 1991, Ankara'da doğmuş. Türk televizyon ve sinema filmi oyuncusu. 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak profesyonel oyunculuğa adım attı.

İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol aldı. İlk başrolünü de Sinan Çetin'nin Peri Masalı (2008) dizisinde ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde başrolü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2012) ve Medcezir dizilerinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırdı. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldı.

Dizi ve sinema filmlerinde oynamasının yanı sıra Sarıkaya, reklam filmlerinde de yer aldı ve bazı önemli markalarında reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar bir Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı .

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

4 Haziran 1987, İstanbul' da doğmuş Türk oyuncu ve yapımcı.

Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı.Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmaktadır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned adlı televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı.1999'da on iki yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.[8]

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu.ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde 1jean1tişört etiketi ile rol aldılar.İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi.