Gündem Şiar Kılıç olayı korkunç itiraf geldi! Müge Anlı 9 yaşındaki Şiar Kılıç olayı son dakika gelişmeleri...

Şiar Kılıç olayı korkunç itiraf geldi! Müge Anlı 9 yaşındaki Şiar Kılıç olayı son dakika gelişmeleri...

27.08.2020 - 10:52 | Son Güncellenme:

Şiar Kılıç olayı nedir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir işlenen Şiar Kılıç olayı ile ilgili korkunç itiraf geldi. Anne Gülüzar Amanet ve erkek arkadaşı Hami Kıcı 26 Ağustos'taki programda emniyete ifadeleri alınmak üzere götürülmüştü. Korkunç itiraf geldi. 9 yaşındaki Şiar'ın korkunç ölümü ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Şiar Kılıç olayı korkunç itiraf geldi Müge Anlı 9 yaşındaki Şiar Kılıç olayı son dakika gelişmeleri...

Alınan bilgiye göre, Karşı Mahalle Gökçekız Sokağı'nda bir binada 28 Nisan'da çıkan yangında 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölmesine ilişkin Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kocaali Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Soruşturma kapsamında Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki ifadelerinden sonra Kılıç'ın annesi Gülüzar Amanet ile erkek arkadaşı olduğu belirtilen Hami Kıcı hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Amanet ile H.K'nin İstanbul'daki işlemlerinin ardından Sakarya'ya getirileceği öğrenildi.

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde 28 Nisan'da Karşı Mahalle Gökçekız Sokağı'nda bir binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkmıştı. Şiar Kılıç'ın (9) cesedi, itfaiye ekiplerince evden çıkarılmıştı.

MÜGE ANLI İTİRAFLARI AÇIKLADI

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından bu sabah Müge Anlı canlı yayında kan donduran olayla ilgili yeni açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Sabah saatlerinde ilk itiraf geldi. Şiar'ı annesi Gülüzar ve sevgilisi Hami yakarak öldürmüşler. Sakarya Cumhuriyet Başsavcısına çok teşekkür ediyorum. İstanbul Gayrettepe Cinayet Büro Amirliği de anında harekete geçti. Gülüzar ve Hami, burada gözaltına alınırken, Hami'nin annesi ve erkek kardeşi de Sakarya'da gözaltına alındı. Sorgu hala devam ediyor. Çocuk yangından 3 gün önce hastaneye gidildiği gün komaya girmiş. Bu ölümü açıklayamayacakları için benzinle evi yakmışlar. Adli tıp raporunda çocuğun ciğerlerinde karbonmonoksit çıkmış. Bu da çocuğun hayattayken eve atılıp, canlı canlı yakıldığının ispatı."