Gündem Şişli'de gece kulübünde başlayan kavga kanlı bitti

Şişli'de gece kulübünde başlayan kavga kanlı bitti

25.03.2022 - 14:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Şişli'de bulunan bir gece kulübünde dün gece sarkıntılık nedeniyle çıkan kavgada gece kulübü işletmecisi kurşunların hedefi olarak hayatını kaybetti. Önce mekanda bulunan kadınları taciz edip ardından güvenlik görevlileriyle tartıştıktan sonra mekanı terk edip araçlarında bulunan silahları alarak mekana silahı baskın düzenleyen 5 magandanın açtığı ateşle 2 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Şişlide gece kulübünde başlayan kavga kanlı bitti

Ferit ZENGİN / MİLLİYET
Olay Esentepe Mahallesi, Kırbayırı Caddesi üzerinde bulunan eğlence mekanında gece 03.00 sıralarında gerçekleşti.

Haberin Devamı

Mekanın işletmecisi Gıyasettin Gümüş’ün hayatını kaybedip güvenlik görevlileri Mehmet A. ve Sefa Ş.'nin yaralandığı olay mekana müşteri olarak gelen 5 magandanın oturdukları masada huzursuzluk çıkarıp diğer masalarda bulunan bayan müşterilere sarkıntılık ve taciz de bulunmasıyla başladı. Tacize uğrayan kadın müşterilerin şikayetiyle uyarılmalarına rağmen taciz ve sarkıntılıklarına devam eden 5 maganda daha sonra güvenlik görevlileri tarafından mekanı terk etmeleri istendi.

Mekandan çıkmamaya direnen 5 maganda güvenlik görevlilerine saldırınca arbede çıktı. Çıkan arbede sonrasında araçlarına giderek silahlarını alıp mekana dönen magandalar ellerinde bulunan silahlarla sağa sola peş peşe ateş edip araçlarına binerek olay yetinden kaçtı.

Haberin Devamı

Mekan sahibi Gümüş’ün hayatını kaybedip 2 güvenlik görevlisinin yaralandığı olay sonrası çalışma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamera kayıtlarının incelemesinden saldırganların eşkal ve kimlik bilgilerine ulaşırken, yakalanmaları için Asayiş Şube ekipleriyle birlikte çalışmalarını devam ettiriyor.