Gündem Son dakika... İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 70'i geçti

Son dakika... İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 70'i geçti

18.05.2023 - 09:44 | Son Güncellenme:

İstanbul’da bu sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 70’i aştı.

Son dakika... İstanbulda trafik yoğunluğu yüzde 70i geçti

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) verilerine göre trafik yoğunluğu saat 09.20 itibarıyla yüzde 70'i aştı.

Haberin Devamı

Son dakika... İstanbulda trafik yoğunluğu yüzde 70i geçti

KAZALAR VE YAĞIŞ TRAFİĞİ KİLİTLEDİ

Yavuz Sultan Selim Köprüsü yönünde 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Bayrampaşa Vatan Caddesi yönünde ise motosikletli bir sürücünün karıştığı trafik kazası yaşandı.

Kartal'da ise bir otomobil seyir halinde iken yoldaki su birikintisinden dolayı kontrolden çıkarak takla attı. Olay TEM Sancaktepe Kartal bağlantı yolu Soğanlık mevkiinde saat 06.40 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 CCR 515 plakalı otomobil sürücü Mustafa Ergen seyir halindeyken yoldaki su birikintisinden dolayı kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil takla attı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanma yaşanmazken bağlantı yolu Kartal istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Haberin Devamı

Son dakika... İstanbulda trafik yoğunluğu yüzde 70i geçti

Kazayı yapan sürücü Mustafa Ergen eşi ile birlikte işe gittiğini belirterek, ”Yoldaki su birikintisi aracımızın kaza yapmasına neden oldu. Hızımız az olduğu için canımızı zor kurtardık. Aracımız bariyerlere çarparak yan yattı. Buradaki yetkililer daha önce buradaki su birikintisinin daha önce birçok kazaya sebebiyet verdiğini söyledi” dedi

Aracın yoldan kaldırılmasıyla yol yeniden trafiğe açıldı.