Gündem Son dakika: Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Son dakika: Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

16.06.2020 - 08:52 | Son Güncellenme:

Son dakika haberi... Trakya, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Marmara Bölgesi'nde bugün gök gürültülü sağanak bekleniyor. Öte yandan İstanbul Boğazı'nda da sabah saatlerinde sis etkili oldu. Sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü sis altında kaldı.

Son dakika: Meteorolojiden sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Türkiye genelinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.

Haberin Devamı

Trakya kesimi, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Sakarya, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2-5 derece artması, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmaması bekleniyor.

Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli esecek.

Son dakika: Meteorolojiden sağanak uyarısı

İSTANBUL BOĞAZI'NDA SİS ETKİLİ OLDU

Sabah saatlerinde İstanbul Boğazı ve çevresinde sis etkili oldu. Boğaz çevresinde etkili olan sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün sis tabakası altında kaldı. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle sürücüler sis farlarını açarak ilerledi. İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis deniz ulaşımında ise bir aksaklık yaşatmadı.