Gündem Son dakika! Muğla açıklarında korkutan deprem

Son dakika! Muğla açıklarında korkutan deprem

18.04.2021 - 19:37 | Son Güncellenme:

Son dakika haberine göre; Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı olumsuz bir ihbarın olmadığını belirtti. AFAD'dan gelişmeleri takip ediyoruz açıklaması geldi.

Son dakika Muğla açıklarında korkutan deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 19.26'da Datça açıklarında 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Haberin Devamı

Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

OLUMSUZ BİR İHBAR YOK

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Sözcüsü İsmail Çataklı, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki depremde olumsuz bir durum olmadığını bildirdi.

Çataklı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Muğla ili Datça ilçesi açıklarında, saat 19.26'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Muğla İl AFAD, Datça ilçe Emniyet ve İlçe Jandarmadan alınan bilgilere göre, olumsuz bir ihbar bulunmamaktadır. Geçmiş olsun Muğla." ifadelerini kullandı.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Twitter hesabından açıklama yapan AFAD, "Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 19.26'da 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Son dakika Muğla açıklarında korkutan deprem