Gündem Son dakika: Terör örgütü Afrin'de sivilleri hedef aldı! Ölü ve yaralılar var

Son dakika: Terör örgütü Afrin'de sivilleri hedef aldı! Ölü ve yaralılar var

20.01.2022 - 19:17 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı, "İnsanlık düşmanı terör örgütü PKK/YPG, gerçek yüzünü bir kez daha göstererek Suriye’nin kuzeyinde barış ve istikrarı sağlayan Zeytin Dalı Harekatı’nın yıl dönümünde Afrin kent merkezine füze saldırısı gerçekleştirerek masum sivilleri hedef aldı" ifadelerini kullandı. Füzeli saldırıda can kaybının 6’ya yükseldiği bildirildi.

Son dakika: Terör örgütü Afrinde sivilleri hedef aldı Ölü ve yaralılar var

Terör örgütü PKK/YPG’nin, Suriye’nin Halep iline bağlı Afrin ilçesinde yer alan Meryemin kasabasına füzeyle saldırı düzenlemiş, ilk belirlemelere göre 4 sivil hayatını kaybetmiş, 19 sivil yaralanmıştı. Afrin’e 5 füzeyle düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 6’ya, yaralıların sayısının ise 25’e yükseldiği bildirildi.

Haberin Devamı

MSB'DEN PAYLAŞIM

MSB'den yapılan açıklama şöyle: İnsanlık düşmanı terör örgütü PKK/YPG, gerçek yüzünü bir kez daha göstererek Suriye’nin kuzeyinde barış ve istikrarı sağlayan Zeytin Dalı Harekatı’nın yıl dönümünde Afrin kent merkezine füze saldırısı gerçekleştirerek masum sivilleri hedef aldı. Eli kanlı terör örgütü, Tel Rıfat bölgesinden gerçekleştirdiği füze saldırısı ile ilk belirlemelere göre 4 sivil vatandaşı katlederken 20 kişiyi de yaraladı. Ateş destek vasıtalarımız ile teröristlere ait hedefler etkili şekilde vuruldu, vurulmaya devam ediliyor.