Gündem Son dakika... Türkiye'yi sarsan çifte cinayet! Uğur Biroğlu kabul etti

Son dakika... Türkiye'yi sarsan çifte cinayet! Uğur Biroğlu kabul etti

27.01.2021 - 16:05 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul’da annesi ile ağabeyini ellerini koli bandıyla bantladıktan sonra bıçaklayarak öldüren Uğur Biroğlu tutuklandı. Şüphelinin ifadesinde annesini ve ağabeyini öldürdüğünü kabul ettiği ancak neden öldürdüğünü söylemediği öğrenildi.

Son dakika... Türkiyeyi sarsan çifte cinayet Uğur Biroğlu kabul etti

Damla GÜLER / İSTANBUL

İstanbul Eyüpsultan’da 25 Ocak günü 70 yaşındaki annesi Şükran Biroğlu ve 50 yaşındaki Ağabeyi Mesut Biroğlu ile tartışan Uğur Biroğlu iddiaya göre annesi ve ağabeyinin ellerini koli bandıyla bantladı. Sonrasında ise annesi ve ağabeyini bıçaklayarak öldüren Biroğlu cesetlerin başında bir süre bekledikten sonra polise giderek teslim oldu. Teslim olan Biroğlu’nun ifadesinin ardından hemen eve giden ekipler ağabey Mesut Biroğlu’nu elleri arkadan kalorifere bağlanmış şekilde, anne Şükran Biroğlu’nu ise elleri arkadan bağlı yüzüstü yerde yatar şekilde buldu. Yapılan incelemede anne ve oğulun olay yerinde hayatlarını kaybettiği tespit edildi.

Haberin Devamı

CİNAYETİ KABUL ETTİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen Biroğlu çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından, “üst soyu kasten öldürmek” suçundan tutuklandı. Şüphelinin sorgusunda annesini ve ağabeyini öldürdüğünü kabul ettiği ancak neden öldürdüğünü söylemediği öğrenildi.

ANNE VE OĞLUNUN CENAZELERİ DEFNEDİLDİ

Anne ve oğlunun cenazeleri bugün Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Çekmeköy Mezarlığı'na getirildi. Cenazeler kılınan cenaze namazının ardından Çekmeköy Mezarlığı'na defnedildi.

Son dakika... Türkiyeyi sarsan çifte cinayet Uğur Biroğlu kabul etti

'BU İŞİ TEK BAŞINA YAPTIĞINA İNANMIYORUM'

Şükran Biroğlu'nun oğlu Yıldırım Biroğlu, gözyaşları içinde "Annem 70 yıl boyunca bir kere ağzına sigara koymamıştır. Ölen kardeşim cebindekileri çıkarır onun cebine koyardı. Bu işi tek başına yaptığına ben inanmıyorum. Başka birileri de vardır. Bunun arkadaşları olabilir bu işin içinde. Soruşturmayı derinleştirsinler. Öyle hemen üstünkörü ben yaptım değil. Nasıl yapıyor, iki kişiyi nasıl bağlayabiliyor. Biz bundan çok çektik. Erkek kardeşimin bir tek sigarası vardı. Bu yalan söylüyor cezalardan yırtmak için. Kendisi uyuşturucu bağımlısıdır. Uyuşturucudan sabıkası var. Anneme gel benim yanımda kal, bunun ne yapacağı belli olmaz dedim. En sonunda yaptı işte" dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan mezarlıkta bulunan güvenli görevlileri ise basın mensuplarının görüntü almasına engel olmak istedi.