Gündem Survivor 2016'da elemeye kimler kalacak? - İzle

Survivor 2016'da elemeye kimler kalacak? - İzle

10.06.2016 - 11:07 | Son Güncellenme:

Survivor'da hafta sonu oynanacak dokunulmazlık oyununda elemeye kimlerin kalacağı şimdiden merak konusu oldu. Son oynanan ödül oyununda yarışmayı kazanan hangi takım oldu? Survivor 2016'da dokunulmazlık oyunu ve elemeler ile ilgili son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Survivor 2016da elemeye kimler kalacak - İzle

Survivor'da heyecan dorukta. TV8 ve ekranların her bölümü heyecan fırtınası estiren yarışma programı Survivor 2016’nın 92. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Survivor 2016 son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için mücadele verdiler.

Haberin Devamı

Survivor 2016'nın 11 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde talihsiz bir kaza yaşandı.İletişim ödül oyununda Atakan'la karşılaşan Serkay, havuzda başını engele çarptı. Parkuru tamamlayan Serkay'a oyunun sonunda doktor müdahale etti.

Ödül oyununu hangi takım kazandı?

İletişim ödül oyununun son mücadelesinde Ünlüler takımından Semih, Gönüllüler takımından Serkay ile karşılaştı. İletişim ödülünü Gönüllüler takımı kazandı.

YUNUS VE NAGİHAN TARTIŞTI!

Ödül oyununda skor 9-9 iken bayrak yarışı için yapılan oyuncu seçimi sonrası Nagihan ve Yunus Günçe arasında büyük gerilim yaşandı. Nagihan'ın Yunus Günçe'ye moralini bozduğu gerekçesiyle 'kapa çeneni' demesi ortamı gerdi.

“KAPAT ÇENENİ”

Survivor’da 9 – 9’a gelen oyun sonrası Yunus Günçe ile Nagihan arasında büyük bir tartışma çıktı. Yunus’un puan kaybetmesine sinirlenen Nagihan, takım arkadaşının fikir beyan etmesinin ardından “Kapa çeneni” tepkisini verdi.

NAGİHAN TALİHSİZ BİR KAZA GEÇTİRDİ

Haberin Devamı

Ödül oyununda Damla ile karşılaşan Nagihan atamadığı halkayı almak için hamle yaptığı sırada yüzünü tahtaya çarptı. Acı çekmesine rağmen yarışmaya devam etti. Oyunu kaybeden Nagihan’a daha sonra Dr. Metin Kuş müdahale etti. Gözünün altında morluk oluşan Nagihan yarışmaya devam etti.

Damla'dan İbrahim'e beklenmedik tepki!

'Survivor 2016' yarışmasının bu akşam ekrana gelecek 93'üncü bölümünün tanıtımında, gönüllüler takımında Damla ile İbrahim Giydirir arasında tartışma yaşandığı görülüyor.

"NE YAPIYORSUN YA?"

Oyun sonrası kenara gelen Damla, takım arkadaşına, "Ne yapıyorsun ya, ne yapıyorsun?" diyor. Bu sırada araya giren Serkay Tütüncü ise "Motive ediyor seni. Ne oldu?" sözleriyle Damla'ya tepki gösteriyor.

Sembol Oyununu kazanarak Kıbrıs'ta yapılacak büyük finali garantileyen Damla, son dönemdeki düşük performansıyla dikkati çekiyor.


BEYONCE İLE COŞTULAR

Geçen hafta ödül oyununu kazanarak Beyonce'yi en önden izleme fırsatını elde eden gönüllüler takımı dünyaca ünlü sanatçının performansıyla coştular.

SURVİVOR'DA MÜTHİŞ İDDİA!

Büyük finale günler kala Efecan'ın elenmesi sonrası taşlar yerinden oynadı: Serkay en son Efecan'ı attı. Artık onun önünde kimse duramaz...

Haberin Devamı

TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına konuk olan Psikolog Mehmet Şakiroğlu, gönüllüler takımından Serkay Tütüncü'nün yüklerinden kurtulduğunu ve Efecan Dianzenza'nın elenme sürecinde halkın sevgisini kazandığını söyledi.

"SERKAY YÜKÜ ATILMIŞ TREN GİBİ"

Psikolog Şakiroğlu, "Buharlı trenden yükler atılır, iyice hızlanır. Western film kuşağında olur. O tren her filmde öndekine yetişmek zorundadır ve yük atılır. Serkay da öyle gidiyor; yükü atılmış bir buharlı tren gibi. Önünde de birinin durması artık çok zor. En son Efecan'ı attı. Şu anda taş gibi bir tren" ifadelerini kullandı.

Programın yorumcusu Hakan Hatipoglu, "Serkay'ın Oyun sonrası ağlaması ne kadar samimiydi, çok etkilendim. Serkay ile Efecan'ın sarılması çok içtendi Survivor'da duygu çok önemli" şeklinde konuştu.