Gündem Survivor 2018 ne zaman, yarışmacıları kimler? Yeni bir isim daha açıklandı...

Survivor 2018 ne zaman, yarışmacıları kimler? Yeni bir isim daha açıklandı...

14.12.2017 - 09:04 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'in başlamasına kısa bir zaman kala yarışmacılar da açıklanmaya devam ediyor. Çok yakında yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkacak olan Survivor 2018'in yarışmacılarından biri daha belli oldu. İşte Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı ve kesinleşen yarışmacıları...

Survivor 2018 ne zaman, yarışmacıları kimler Yeni bir isim daha açıklandı...

Survivor 2018 All Star yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Çok yakında başlayacak olan Survivor 2018'de kimler yarışacak merakla beklenirken; bir isim daha belli oldu. İşte tüm merak edilenler...

Haberin Devamı

SURVİVOR 2018'DE BİR İSİM DAHA BELLİ OLDU

Sahra Işık, ‘Survivor 2014’, ‘Survivor All star’dan sonra önümüzdeki sene düzenlenecek olan ‘Survivor 2018’e de katılacağını açıkladı. Işık, “Tekrar ada yolcusuyum. İddialıyım. Yarışmayı kazanmak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

SAHRA IŞIK KİMDİR?

Sahra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe’deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. ncü oldu ve Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti. Survivor All Star kadrosunda da yer alan Sahra Işık, Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın gibi isimlerle yan yana mücadele etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, kendi kanalında yayınlanan Gel Konuşalım adlı sabah programına konuk olarak, Survivor 2018'in ne zaman başlayacağını duyurdu. Survivor 2018 bu yıl 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacak.

İŞTE SURVİVOR 2018 YARIŞMACILARI

-Cumali Akgül

-Turabi Çamkıran

-Sema Aydemir

-Nagihan Karadere

-Merve Aydın

-Murat Ceylan

-Hilmi Cem İntepe

-Adem Kılıççı

-Hakan Hatipoğlu

-Nihat Doğan

-Ümit Karan

-Sahra Işık