Gündem Survivor 2018'de dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı? İşte eleme adayları...

Survivor 2018'de dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı? İşte eleme adayları...

25.03.2018 - 10:34 | Son Güncellenme:

Survivor 32. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Büyük mücadelenin yaşandığı Survivor 2018'de kıran kırana mücadele devam ediyor. Bu akşam yeni bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adayları belli oldu. Peki Survivor 2018'de dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

Survivor 2018de dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı İşte eleme adayları...

Survivor'da 32. yeni bölümüyle yine büyük bir heyecana sahne oldu. Sevilen yarışmada heyecanla beklenen dokunulmazlık oyunu oynandı ve bu hafta adaya veda edecek ismin hangi takımdan olacağı belli oldu. Peki Survivor 2018'de dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Büyük bir çekişmeye sahne olan zorlu oyunu 10'a 7'lik skorla All Star takımı kazandı ve bu hafta dokunulmazlığın sahibi oldu. Bu sonuçla beraber bu hafta adaya veda edecek isim Gönüllüler takımından olacak.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK VE HAFTANIN EN İYİ PERFORMANSI KİMLERİN OLDU?

Survivor'da haftanın en iyi performansına sahip ismi Birsen Bekgöz oldu. Birsen'in ismi oylamada geçmeyecek ve 1 eleme adayı belirleyecek. Bireysel Dokunulmazlığı kazanan isim ise Cumali Akgül oldu. Cumali'nin ismi oylamada geçmeyecek ve 1 eleme adayı belirleyecek.

Haberin Devamı

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu hafta ilk eleme adayı konseyde yapılan oylama sonucunda Anıl Berk Baki oldu. 2. eleme adayı ise Bireysel Dokunulmazlığı kazanan isim olan Cumali Akgül'ün söylediği Ramazan Kalyoncu oldu. 3. eleme adayı ise haftanın en iyi performansına sahip ismi Birsen Bekgöz'ün söylediği Yağmur Banda oldu.