Gündem Survivor Elif Şadoğlu Kimdir?

Survivor Elif Şadoğlu Kimdir?

23.04.2017 - 09:36 | Son Güncellenme:

Her sene olduğu gibi bu seneki Survivor 2017 kadrosu da dikkatleri üzerine çekti. Gönüllüler Takımı ve Ünlüler Takımı’ndan oluşan Survivor kadrosuna katılan kişiler arasından Elif Şadoğlu hem başarıları hem de fiziği ile dikkatleri çekmeyi başardı. İş hayatında da spor ile ilgilenen Elif Şadoğlu, dünya genelinde de şampiyonluklara sahiptir.

Survivor Elif Şadoğlu Kimdir

Gönüllüler Takımı’nın en favori yarışmacılarından birisi olan Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir’deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmakta olan Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness Şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olmuştur ve İstanbul’da yaşamaktadır. Özel hayatı çok fazla bilgi paylaşımı yapmayan Elif Şadoğlu, Survivor tanıtımında “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana.” sözleri ile şampiyonluğu almaya kararlı olduğunu göstermiştir.

SURVİVOR ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Verdiği pozlarla hem sportmen kişiliğini yansıtmış hem de sporun hayatında ne kadar çok yer aldığını göstermiştir. Özel hayatındaki kişiler hakkında çok fazla detay paylaşmasa da hayatının sporla iç içe olduğunu bizlere göstermiştir.

Bu seneki Survivor’a katılacağını sosyal medya hesaplarından açıklayan Şadoğlu, gitmeden önce de paylaşımlar yapmıştır. Survivor 2017 yarışması için adaya gitmeden önce yaptığı paylaşımında şu sözlere yer vermiştir: "Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz, aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin."

Survivor 2017 Gönüllüler Kadrosu

Bu sene de Gönüllüler Takımı’nda birbirinden farklı gönüllüler yer alıyor. Yaklaşık 300 bin kişilik bir başvurunun arasından seçilen bu kişileri herkes merak ediyor. Elif Şadoğlu’nun da gönüllülerden birisi olduğu takımın tam kadrosu ise şu şekilde:
Eser West, Ogeday Girişken, Yiğit İzik, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Fulya Şahin, Elif Şadoğlu, Denisa (Deniz Gültekin), Tuğçe Melis Demir. Berna keklikler ve Erdi Ünver ise Göz6 adlı yarışmanın galipleri olarak Survivor 2017’ye katılmaya hak kazanmışlardır. Survivor 2017 tüm heyecanı ile devam etmektedir.