Gündem Survivor'da bu akşam 3. ve 4. eleme adayı seçilecek!

Survivor'da bu akşam 3. ve 4. eleme adayı seçilecek!

27.01.2017 - 10:16 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüller takımından Denisa ile Sadin eleme kaldı. Survivor'da oynanacak ikinci dokunulmazlık oyununun ardından 2 kişi daha belirlenecek ve 4 isim veda konseyine çıkacak. Peki Survivor'da bu akşam 3. ve 4. eleme adayı kim olacak?

Survivorda bu akşam 3. ve 4. eleme adayı seçilecek

Survivor dün akşam ekrana gelen yeni bölüm ile yine izleyenleri adeta büyüledi. Kıran kırana bir mücadenin yanı sıra Ünlüler takımında Serhat Akın ve Adem Kılıçcı arasında gergin anlar yaşandı. Survivor dokunulmazlık oyununda Sedat Kapurtu ( Çılgın Sedat) sakatlandı. Ünlüler takımında dokunulmazlık oyununa damga vuran isim oyun bitiriciliği ile İlhan Mansız oldu. İki takım Survivor dokunulmazlık oyununda birer puan aldı. Ardından dokunulmazlık oyunu için final turu oynandı. Son oyuna iki iki eşitlikle giden ünlüler ve gönüllüler takımları bayrak yarışına kaldı? Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

SERHAT AKIN VE ADEM KILIÇÇI GERGİNLİĞİNİN PERDE ARKASI

Dokunulmazlık oyununda Serhat Akın ve Adem Kılıççı'nın arasında yaşanan tartışmanın detayları için altaki resme tıklayınız...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2017 nefes kesen mücadeleleri ile devam ediyor. Bu akşam ekrana gelen Survivor dokunulmazlık oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımı yine bayrak yarışına kaldı. Ünlülüler takımından Sema ve İlhan yarışırken Gönüllüler takımından Berna ve Ogeday yarıştı. İlhan Mansız'ın hırsı ve azmi ile Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu.

SURVİVOR'DA ELEMEYE HANGİ İSİMLER KALDI?

Survivor'da dün akşam ekrana gelen dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Elemeye kalan Gönüllüler takımı arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı dün akşam Ogeday Girişken kazandı. Ada konseyinde yapılan oylamanın ardından en çok ismi yazılan isim Denisa Gültekin oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Ogeday Girişken ise Sadin Bakır'ın ismini verdi.

Haberin Devamı

ÜNLÜLER ADASINDA GERGİNLİK

Son bölümde yağmurun çok şiddetli yağmasından dolayı gece adada zor anlar yaşayan Ünlüler takımında gergin dakikalar huzursuzluk yarattı. Sedat ve Adem arasındaki kavga tüm takımı etkisi altına aldı. İlhan ve Adem'in takımdaki arkadaşlarını düşünmediğini söyleyen Serhat'ın sinirleri gittikçe geriliyor.

Serhat ve Adem arasındaki gerginlik oyun alanına da yansıyor. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde neler olacak merak konusu. Ünlüler adasındaki kavganın asıl sebebi ne? İşte Survivor'da yaşananlar...


SURVİVOR'A 3 YENİ YARIŞMACI

Survivor 2017'ye Fulya'nın vedasının ardından 3 yeni yarışmacı dahil oldu. SMS oylamasına göre 4 isim arasında yapılan oylama ile Fatih Hürkan, Sadin Bakır ve Anıl Karakurt, Survivor 2017'ye katıldı. Fatih Hürkan'ın Ünlüler Takımı'na girdiği Survivor 2017'de Sadin Bakır ve Anıl Karakurt ise Gönüllüler Takımı'na girdiler.

Fatih Hürkan kimdir?

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

Haberin Devamı

Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.

Önemli Filmleri :

1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde)2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

Sadin Bakır kimdir?

Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Sadin Bakır, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatmaktadır.

2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Bakır, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapmaktadır. Sadin Bakır, aktif spor hayatına yağlı pehlivan gurescisi olarak devam ettirmektedir.

Haberin Devamı

Sadin Bakır, Survivor'a katılma amacını: 'Çünkü hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarismaninda bana uygun oldugunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip basarilarima bir yenisini daha eklemek istiyorum.' şeklinde anlatmıştır.

Anıl Karakurt kimdir?

Anıl Karakurt İstanbul'da yaşıyor. Sivil Havacılık sektöründe çalışan Anıl Karakurt Survivor'a katılma amacını; 'Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim.' şeklinde anlatmaktadır.