Gündem Survivor'da bu hafta kim elendi? - Eleme adayları arasındaki o isim...

Survivor'da bu hafta kim elendi? - Eleme adayları arasındaki o isim...

30.05.2017 - 07:04 | Son Güncellenme:

Survivor'da haftanın eleme adayları belli olduktan sonra eleme heyecanı yaşandı. Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi en çok yazılan Survivor İlhan üçüncü aday olmuştu ama elemeye çıkan 3 isimden biri olan Furkan yarışmaya veda etti.

Survivorda bu hafta kim elendi - Eleme adayları arasındaki o isim...

Survivor yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi en çok yazılan yarışmacı bu hafta üçüncü eleme adayı oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımı barakada bir araya geldi. Eleme stresi yaşadığını söyleyen Sabriye, Serhat'la tartıştı. Survivor 2017'de bir eleme konseyi daha geride kaldı. Elemeye çıkan 3 isimden biri olan Furkan yarışmaya veda etti.

Survivor 2017’de 29 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümde büyük oylama sonrasında yapılan ilk konseyde elemeye kalan yarışmacılar belli olmuştu. Yarışmacıların oyları doğrultusunda haftanın eleme adayları Sabriye ve Furkan oldu. Diğer yandan 30 Mayıs günü ismi en çok yazılan Survivor İlhan üçüncü aday oldu.

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Survivor yarışmasında geçen hafta Kıbrıs’taki finale gidecekleri belirleyen son sms oylaması yapılmıştı. Survivor’da finale kadar artık bu oylama sonuçları geçerli olacak ve elenen isimler buna göre belirlenecek.

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kaybetti. 1-1’lik eşitlik sonrası final oyununa kalan dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı. Ünlüler takımında kişisel dokunulmazlık sembolünü ise Adem kazandı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi en çok yazılan Sabriye ilk eleme adayı oldu. Dokunulmazlık sembolünü kazanan Adem ise ikinci eleme adayı olarak Furkan’ın adını söyledi.

Haberin Devamı

Adem, Furkan’ın ismini Sabriye’nin isteğiyle söylediğini belirterek, “Sabriye’nin güvenliğini düşündüm ve onun da ricasıyla bu ismi söyledim. Hiçbir şekilde bir problemim yok kendisiyle. Sabriye’nin isteğiyle Furkan’ı söyledim” dedi.

HAKAN HATİPOĞLU, SURVİVOR BÜYÜK SMS TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI!

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz cumartesi ve pazar günü yapılan büyük oylama sonucu Adem Kılıççı'nın zirvede yer alacağını, elenecek ilk yarışmacının ise Gökhan Gözükan olacağını iddia etti.

'Survivor Panorama' yorumcusu Hakan Hatipoğlu, 'Survivor 2017'deki büyük oylamada kimin ne kadar oy alacağına dair tahminlerde bulundu.

"İLK ELENEN GÖKHAN OLUR"

Eski Survivor, "Kalan yarışmacıların hepsi Kıbrıs'ı hak ettiler. Güç olarak çok yakınlar. Bundan sonra bir gönüllülerden, bir ünlülerden şeklinde gidecektir. Çok acayip günler bizi bekliyor. Kendi matematiğine göre; son sırada Gökhan yer alır. Herhangi çıkacağı bir potada eleneceğini düşünüyorum. 8'inci sırada Sabriye, 7'de Berna Keklikler yer alır. 6'ıncı sırada Furkan olur, ama Kıbrıs ihtimali de bulunuyor. Çünkü arkadaşları onu yazmayabilir. 5'te Elif olacaktır. Ogeday, Serhat, İlhan ve Adem'den daha iyi SMS alacağını sanmıyorum. 4'üncü sıraya Serhat'ı yazdım. 3'te ise Ogeday'ın olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"LİDER ADEM, İKİNCİ İLHAN MANSIZ"

Hakan Hatipoğlu, "Adem ve İlhan ortaya ciddi karakter koydular. Bence Sema dışında Kıbrıs'ı garantileyen iki isim oldular. Beşiktaş'ın şampiyonluğu da İlhan Mansız'a katkı sağlayacaktır. Bu nedenle ikincilik koltuğunda İlhan oturur. Özellikle Survivor'ın ilk 3 ayında sergilediği tavırla Adem'in bu SMS'te lider olacağını düşünüyorum" dedi.