Gündem Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (İşte Survivor'da eleme adayları) 30 Nisan

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (İşte Survivor'da eleme adayları) 30 Nisan

30.04.2017 - 08:42 | Son Güncellenme:

Survivor 2017'de Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının dokunulmazlık mücadelesi nefesleri kesti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı yaptıkları oylama ile haftanın üçüncü ve dördüncü eleme adaylarını belirlediler. Yapılan oylama sonucunda 4'er oy alan Gökhan ve Burçak eleme adayı oldular.

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı (İşte Survivorda eleme adayları) 30 Nisan

Dokunulmazlık oyununda durum 4-4 iken Sema-Serhat ve Ogeday-Tuğçe Melis karşı karşıya geldi. Kazanan Ünlüler takımına dokunulmazlığı getirdi. Sema Apak ve Tuğçe Melis dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi kaybeden Tuğçe Melis gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler takımı dokunulmazlığı aldı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı yaptıkları oylama ile haftanın üçüncü ve dördüncü eleme adaylarını belirlediler.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu hafta ilk eleme adayları belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Ogeday, eleme potasına Anıl'ın ismini yazdırırken oylamada en çok ismi çıkan yarışmacı ise Berna oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı yaptıkları oylama ile haftanın üçüncü ve dördüncü eleme adaylarını belirlediler.

Yapılan oylama sonucunda 4'er oy alan Gökhan ve Burçak eleme adayı oldular.