Gündem Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

29.04.2019 - 07:46 | Son Güncellenme:

Survivor'da eleme adayları dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından belli oldu. Her geçen hafta gerilimin tırmandığı Survivor'da dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu için mücadele eden siyah ve beyaz takımların kıyasıya mücadelesi izleyenleri ekrana kilitledi. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kimler oldu?

Survivorda eleme adayları kimler oldu Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Cumartesi ve Pazar akşamları oynanan dokunulmazlık oyunları Siyah ve Beyaz takım açısından da büyük önem arz ediyor. Cumartesi akşamı oynanan Survivor dokunulmazlık oyununda kazanan takım 10-5'lik skorla Beyaz takım olmuştu. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ise kazanan yine beyaz takım oldu ve Siyah takım eleme konseyine gitti. Peki Survivor eleme adayları kimler oldu?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK HANGİ TAKIMIN OLDU?

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyununun her ikisini de kazanan Beyaz takım oldu. Bu hafta isim yazmayacak olmanın vermiş olduğu rahatlıkla konseye giden Beyaz takım eleme adaylarının kimler olacağını beklemeye başladı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da yapılan eleme konseyinde ismi en çok yazılan isimler Elpida ve Spyros oldu.

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da 57. yeni bölüm ilk olarak iletişim oyunları ile başladı. Ödülün ailelerle mesajlaşmak olduğu zorlu oyunları erkeklerde Okay, kadınlarda ise Büşra kazandı. Ödülü kazananlardan Okay, ödüle Emre ve Yusuf'u götürürken, Büşra ise Sude ve Seda'yı götürdü.

Haberin Devamı

SURVİVOR 58. BÖLÜM TANITIMI