Gündem Survivor'da elenme adayları belli oldu (Bu hafta kim elenecek?)

Survivor'da elenme adayları belli oldu (Bu hafta kim elenecek?)

29.01.2017 - 10:27 | Son Güncellenme:

Survivor 2017'de heyecan devam ediyor. Bu hafta Gönüllüler takımından Sadin ve Denisa; Ünlüler takımından Seda ve Sabriye elenme adayı oldu. Survivor'da bu hafta kim elenecek merak konusu. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde takımlar ödül için yarışacak.

Survivorda elenme adayları belli oldu (Bu hafta kim elenecek)

Survivor 2017'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta yine nefesleri kesen dokunulmazlık oyunları oynandı. İlk dokunulmazlık oyununda kaybeden Gönüllüler takımı elenme adayı olarak iki ismi potaya sokmak zorunda kaldı. Konseyde yapılan oylamada en çok oyu alan Denisa ilk elenme adayı olurken; bireysel dokunulmazlığı kazanan Ogeday, ikinci aday olarak Sadin'in ismini verdi.

Haberin Devamı

Dün akşam yapılan ikinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan taraf Gönüllüler oldu. Ünlüler konseyde Seda'nın ismini verirken; bireysel dokunulmazlığı kazanan İlhan Mansız, ikinci elenme adayı olarak Sabriye'nin adını verdi.

Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynanacak. Adalarda gerilim yükseliyor. Bu hafta Survivor 2017 macerasına kim veda edecek merak konusu.


SURVİVOR'DA BU HAFTA ELEMEYE KALAN İSİMLER

- Denisa Gültekin

- Sadin Bakır

-Seda

- Sabriye

SURVİVOR'DA NELER OLUYOR?

Survivor’da Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı veda konseyine iki isim çıkardı. Survivor'da bu akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. 4 kişinin elemeye kalacağı Survivor 2017'de bu hafta kimin eleneceği için tahminler devam etsede yine de bu konu ile ilgili net bir bilgi yer almıyor. Detayların netleşmesi için gözler bu akşam yayınlanacak olan Survivor'ın yeni bölümünde...

Haberin Devamı

SURVİVOR 2017'DE GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2017 adasında ilk haftada kimin elendiği belli oldu. Survivor’da eleme için SMS oylamasına çıkan isimler gönüllüler takımından Eser West, Berna Keklikler, Erdi Ünver ve Fulya Şahin oldu. İzleyiciler bu 4 isim için SMS ile oy kullandılar ve ‘kim elendi’ sorusunun yanıtını ortaya çıkardılar.

Gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre sonuncu olan Fulya Şahin Survivor’a veda etti. Fulya’nın performansı yüksek olsa da rakiplerinin popülariteleri var.

Survivor 2017’de ilk elenen isim olan gönüllüler takımından Fulya Şahin yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı ve adadaki o isimleri suçladı.

ELENEN FULYA O İSİMLERİ SUÇLADI

Fulya Şahin elendiğini öğrenci gözyaşlarına boğuldu ve ‘Volkan’a hakkımı helal etmiyorum. Çünkü asıl hakkı yenen benim. Ben hayallerimi bırakıp, işimi düzenimi bozup buraya geldim. Dönünce ne yapacağımı bilmiyorum’ dedi.

Ada konseyinden sonra kameralara konuşan Fulya Şahin duygularını gözyaşları içinde anlattı. Volkan ve Ogeday’ın elenmesinde en büyük pay sahipleri olduğunu söyleyen Fulya, Denisa’nın Ogeday’a yalvararak adını yazdırmadığını da iddia etti. Kendisinin hakkının yendiğini söyleyen Fulya Şahin, Gönüllüler takımını suçladı:

Haberin Devamı

“İlk hafta gitmeyi haketmedim. Volkan ve Ogeday elenmemdeki en büyük pay sahipleridir. Volkan eleme için adımı söyledi ama Ogeday da Eser’in adını söyleyerek benim gitmemi garantiledi. Ogeday normalde Denisa’yı yazacaktı ama Denisa Ogeday’a nolur beni yazma diye yalvardığı için fikrini değiştiriyor.Eser’i yazmasını istiyor ve Ogeday da fikir değiştirerek Eser’i söyledi.

Benim gidişim de garantilendi böylece. Korkusundan ve elenmek istemediğinden dolayı katakülli çevriliyor ve sonucu bana patladı. Gönüllüler takımı arasında sorunlar var. Onlar kendi aralarında
gruplaştıklarını söylüyorlar. Birleşmeye kadar takım olarak devam edecekler. Ödül alamadıklarında hiçbir anlamı kalmayacak 5 kişiden 4’ünün oyun almasının. O zaman benim eksiğim ortaya çıkacak ve çok pişman olacaklar.

Haberin Devamı

Berna’yı çok sevdim hiç kimsenin vermediği samimiyeti o verdi bana. Hakkımı yediler ben haksız yere bu adadan elendim. Şimdi gitmemem gerekiyordu”