Gündem Survivor'da hangi takımdan eleme olacak? Eleme potasında kimler var?

Survivor'da hangi takımdan eleme olacak? Eleme potasında kimler var?

19.03.2019 - 07:43 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 Türkiye -Yunanistan sezonunda bu akşam eleme yaşanacak. Peki hangi takımdan adaya kim veda edecek? Birbirinden hırslı yarışmacıların yer aldığı Survivor'da heyecan dorukta.

Survivorda hangi takımdan eleme olacak Eleme potasında kimler var

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması Survivor bu akşam yine bir vedaya sahne olacak. Survivor hayallerine veda eden Türk takımından bir yarışmacı olacak. Survivor 20.00'de TV8'de...

Haberin Devamı

SURVİVOR 29. BÖLÜM'DE NELER OLACAK?

Survivor'da eleme gecesi. Bu hafta eleme potasında olan isimler Türk takımından. Elenecek isim Türk takımındaki performansı nasıl etkileyecek merak konusu. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

SURVİVOR 29. BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR'DA ARABA ÖDÜLÜ KİMİN OLDU?

Survivor son bölümde araba ödülü için takımlar karşı karşıya geldi. Sabriye ve Dimitra'nın takım kaptanı olduğu oyunda Türk ve Yunan yarışmacıları karışık şekilde gruplandı. Kazanan takım Dimitra'nın takımı oldu. Araba ödülünün sahibi ise takım arasında oynanacak oyun sonrası belli olacak.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Cumartesi akşamı oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Yunan takımı kazanarak avantaj elde etmişti. Pazar akşamı yapılan ikinci dokunulmazlık oyununda ise galip gelen taraf Türkiye oldu. Final oyununda Yunan takımı dokunulmazlığın sahibi oldu ve Türk takımından üç isim eleme potasına kaldı.

Haberin Devamı

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

Türk takımı yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarıştılar. Erkeklerde bireysel dokunulmazlık Yusuf'un olurken; kadınlarda Büşra oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK?

Dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adayları da belli oldu. Yapılan ada konseyinde en çok oyu alarak eleme potasına çıkan ilk isim uzun zamandır sakat olan Atakan oldu. İkinci eleme adayını Büşra belirledi. Büşra, Hakan'ın ismini verdi. Yusuf ise Bora'yı eleme potasına çıkardı.