Gündem Survivor'da ilk gezi ödülünü hangi takım kazandı? Punta Cana'ya hangi takım gitti?

Survivor'da ilk gezi ödülünü hangi takım kazandı? Punta Cana'ya hangi takım gitti?

24.05.2019 - 08:34 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. TV8 ekranında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor 77. bölümde bu sezonun ilk gezi ödülü Murat Ceylan tarafından açıklandı. Kazanan takım 1 gün konaklamalı Punta Cana gezisi için kıyasıya mücadele etti. Peki Survivor'da ilk gezi ödülünü hangi takım kazandı?

Survivorda ilk gezi ödülünü hangi takım kazandı Punta Canaya hangi takım gitti

Survivor'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunlarının galibi olan siyah takım bu haftayı kayıpsız kapatmanın vermiş olduğu moralle ödüllere ambargo koydu. Dokunulmazlık kolyesini kaybeden beyaz takımda eleme adayı olarak gösterilen Ria ve Afroditi arasında adaya veda eden isim Ria oldu. Survivor 77. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Siyah ve Beyaz takım bu kez bu sezonun ilk konaklamalı gezisi için kıyasıya mücadele etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR PUNTA CANA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 77. bölümde bu sezonun ilk gezi oyunu için yarışmacılar kıyasıya bir mücadeleye girişti. Kazanan takımın Punta Cana'ya gidip akşam yemeği ve konaklama elde edeceği ödül oyununuı Murat Ceylan'ın açıklamasının ardından yarışmacılar büyük bir heyecan yaşadı. Kıran kırana süren müsabakanın ardından kazanan takım 10-8'lik skorla Siyah takım oldu.

Siyah takım Punta Cana gezisinde akşam yemeğinin ardından otelde konakladı. Sabah saatlerinde balon gezisi yapan Siyah takım muhteşem bir gecenin ardından öğle yemeğini yiyip adalarına geri döndü.