Gündem Survivor'da ödül ve iletişim oyunlarını hangi takım kazandı? Survivor 62. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da ödül ve iletişim oyunlarını hangi takım kazandı? Survivor 62. yeni bölüm tanıtımı...

03.05.2018 - 11:05 | Son Güncellenme:

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2018'de 61. yeni bölüm heyecanı yaşandı. Sevilen yarışmada bu akşam gerilim dolu anlar yaşandı ve yeni bölüme Nagihan ve Hakan arasındaki gerginlik damga vurdu. Peki Survivor'da ödül ve iletişim oyunlarını hangi takım kazandı? Hakan ve Nagihan birbirlerine neler söyledi? İşte tüm bu soruların cevapları ve Survivor 62. yeni bölüm tanıtımı...

Survivorda ödül ve iletişim oyunlarını hangi takım kazandı Survivor 62. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor 2018'de büyük mücadele devam ediyor. Zor şartlar altında yarışan Survivor yarışmacıları için mücadele hız kesmiyor. Peki Survivor'da ödül ve iletişim oyunlarını hangi takım kazandı? Survivor 61. bölümde neler oldu? İşte tüm bu soruların cevapları ve Survivor 62. yeni bölüm tanıtımı...

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE HAKAN VE NAGİHAN GERİLİMİ

Survivor 2018'de Hakan ve Nagihan arasında ipler kopmaya başladı. Gönüllüler takımını kötü etkileyen bu durum, diğer yarışmacılarında huzurunu kaçırdı.

Konuyla ilgili Nagihan :" Hakan ne zaman bu takıma akıl hocalığı yapsa her zaman o oyunu kaybediyoruz. Çıksın sayısını alsın 2 kere performasn birincisi oldu diye de havalara çıkmasın" dedi. Ardından ise "Hakan'a bazı noktalarda hak veriyorum ama şunu da söylemeliyim. Hakan takımın menfaatlerinden önce Yağmur'un menfaatlerini ve kendi menfaatlerini ön plana çıkarıyor." diyerek sözlerini noktaladı.

Hakan ise Nagihan'a: "Ben Nagihan ile tartışmam . Çünkü ben hayatımda hiçbir zaman çamurun içinde yuvarlanmadım" cevabını verdi.

ÖDÜL OYUNUN HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunu Ünlüler takımının ezici bir üstünlüğüne sahne oldu. Son dönemde Gönüllüler takımının büyük çıkışının ardından dengeyi sağlayan Ünlüler, adeta rakibini ezdi geçti. Mücadeleyi 10-2 kazanan Ünlüler, yoğurtlu döner ödülüyle karınlarını afiyetle doyurdu.

Haberin Devamı

İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam iletişim oyunu adeta nefesleri kesti. Son ana kadar büyük bir çekişmeye sahne olan zorlu oyunu 10-9 kazanan Ünlüler, büyük bir sevinç yaşadı. Böylelikle gecenin iki oyununu da Ünlüler takımı kazanmış oldu.

SURVIVOR 62. YENİ BÖLÜM TANITIMI