Gündem Takside dehşet dakikaları! Bıçağı taksicinin boğazına dayadı

Takside dehşet dakikaları! Bıçağı taksicinin boğazına dayadı

19.08.2021 - 15:29 | Son Güncellenme:

İstanbul Üsküdar’da bir taksici aracına binen müşteri tarafından boğazına bıçak dayanarak gasp edilmek istendi. O dehşet anları araç kamerası tarafından kaydedildi. Gaspçının elinden yara almadan kurtulan taksi sürücüsü, yaşadığı kabusu CNN Türk’e anlattı.

Müşteri gibi bindi, cebinden para yerine bıçak çıkarıp, taksicinin boğazına dayadı. Taksici Turgut Gültaş, gaspçının bir anlık boşluğundan yararlandı ve ardından aracın içinde arbede başladı. O anlarda araçtaki güvenlik kamerası kayıttaydı.

Haberin Devamı

Kabus dolu gece taksici Turgut Gültaş’ın Üsküdar’dan bir müşteriyi aracına almasıyla başladı. Üsküdar’dan müşteri alan taksici Turgut Gültaş Ümraniye’ye götürdü. Müşteri para yerine bıçak çıkardı, boğazına dayadı. Arabanın içinde kısa süreli arbede yaşandı. Gültaş, saldırganı ayağından çekerek araçtan dışarı atmaya çalıştı. Turgut Gültaş, olayı küçük sıyrıklarla atlattı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Takside dehşet dakikaları Bıçağı taksicinin boğazına dayadı

"CAMA TEKME ATTI, ARABAMIN CABINI KIRDI"
Taksici Gültaş korku dolu dakikaları CNN Türk'e anlattı. Gültaş, "Telefonla parayı istedi. 'Buyur, orada duruyor kardeşim' dedim. Oradan bir boşluk yaptığı anda ben kendimi dışarıya attım. Cama tekme attı, arabamın camını kırdı. Ben sol bacağından kaptığım gibi arabanın arkasına attım. O arada mahalle toplandı. Kızın birisi soda şişesi attı, birisi yangın tüpü sıktı. Bıçağı atmış, atleti yırtmış. Ayağımda darbe vardı. Yeni yeni iyileşmeye başladı." dedi.