Gündem Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru tarihleri, şartları ve tüm detaylar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru tarihleri, şartları ve tüm detaylar...

22.12.2021 - 17:05 | Son Güncellenme:

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 personel alımı yapacak. Yayımlanan ilanda merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 5 büro personeli 302 tekniker ve 100 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan duyurunun ardından vatandaşlar başvuru şartları ve başvuruların alınacağı tarihleri araştırmaya başladı. Peki Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 personel alımı başvuru şartları neler?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak İşte başvuru tarihleri, şartları ve tüm detaylar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Merkez ve Taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 5 Sözleşmeli Büro Personeli 302 Sözleşmeli Tekniker ve 100 Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Müdürü alımı yapılacağını duyurdu. Yayımlanan ilanın ardından başvuruların alınacağı tarihler ve başvurunun şartları araştırma konusu olmaya başladı. Peki Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alımı başvruru şartları neler?

Haberin Devamı

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

A-GENEL ŞARTLAR

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak.

2) Başvuru yapılacak unvan ile aynı unvanda Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak.

3) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin; “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olmak.

Haberin Devamı

B-ÖZEL ŞARTLAR

1) Sözleşmeli Büro Personeli ve Sözleşmeli Tekniker unvanları için;

a) 2020 yılı KPSS (B) grubu P93 puan türünden 70 (Yetmiş) ve üzeri puan almış olmak.

b) Aşağıdaki tabloda belirtilen bölümlerden mezun olmak.

c) Adayların mezun oldukları ön lisans programlarına uygun pozisyonlara başvuru
yapmaları gerekmektedir. Farklı bölüm mezunlarının başvuruları geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NEREDEN ALINACAK?

Başvurular, 30/12/2021 tarihinden 07/01/2022 tarihi saat: 23:59' a kadar e-devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacaktır. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ