Gündem Tatlı İntikam 29. bölüm fragmanında Sinan hapishaneye giriyor!

Tatlı İntikam 29. bölüm fragmanında Sinan hapishaneye giriyor!

29.10.2016 - 23:14 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Tatlı İntikam 29. yeni bölüm fragmanında Sinan hapse düşüyor. Pelin Sinan'ın hapisten kurtulması için ifade verecek mi? Tatlı İntikam heyecan dozu yüksek yeni bölüm fragmanı 5 Kasım Cumartesi akşamı ekrana geliyor.

Tatlı İntikam 29. bölüm fragmanında Sinan hapishaneye giriyor

Sinan, Pelin’le arasına daha fazla engel girmesine müsaade edecek mi? Tatlı İntikam 28. Bölüm 29 Ekim Cumartesi akşamı 20.00'de Kanal D'deydi.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Pelin, Sinan’ın bir kızla öpüştüğünü görünce alt üst olur. Belli etmek istemese de kıskanır. Sinan’ın açıklamasını dinlemez bile, kendisini gerçekten unuttuğunu düşünür. Diğer yandan, bir takım karanlık adamlar Filiya’nın etrafında dolaşmaya başlar. Pelin, son derece tedirgin olur.

Sinan ise, uzun zamandır görmediği gizli dostuyla tekrar bir araya gelir. Barış da boş durmaz. Sinan’ın bulaştığı kötü bir şeyler olduğundan emindir. Onları ortaya çıkartmak için var gücüyle uğraşır. Peki Sinan, Barış’ın bir şeyler karıştırdığını anlayınca ne yapacak?

TATLI İNTİKAM 29. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Barış ve Pelin arasında ipler gerilirken, Sinan ve Duygu cephesinde beklenmedik bir yakınlaşma olur! Nazım’ın kaçırılması herkesi perişan eder. Bu süreç boyunca Pelin, Sinan’ı bir an olsun yalnız bırakmaz. Barış da, Pelin’in Sinan’la birlikte olduğunun farkındadır. Fakat Pelin, Barış’a gerçekleri söylemez. Pelin’in yalanını yakalayan Barış, derinden sarsılır.

Haberin Devamı

Diğer yandan Pelin, Barış’la ilgili bir konuyu Sinan’dan öğrenir ve çok bozulur. Barış ve Pelin arasında ipler gerilirken, Sinan ve Duygu cephesinde beklenmedik bir yakınlaşma olur. Pelin, bu yakınlaşmayı öğrenecek mi? Peki ya Sinan, gerçekten Duygu’ya bir şans verecek midir? sorusu Tatlı İntikam 27. son bölümünde yanıt buldu.