Gündem Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları kimler? Kim hangi karakteri oynuyor?

Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları kimler? Kim hangi karakteri oynuyor?

09.07.2015 - 09:57 | Son Güncellenme:

Tatlı Küçük Yalancılar dizisi geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile ekrana geldi. Nefes kesen ilk bölümün ardından Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde kimler oynuyor? kim hangi karakter oynuyor? merak ediliyor. Sizler için hazırlamış olduğumuz bu haberde tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz...

Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları kimler Kim hangi karakteri oynuyor

Star TV ekranlarında 6 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20:30'da ilk bölümü ile ekrana gelen Tatlı Küçük Yalancılar dizisi büyük ilgi görürken şimdilerde hangi oyuncular oynadığı merak ediliyor. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizden takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

TATLI YALANCILAR 1. BÖLÜM ÖZETİ

Selin, Aslı, Hande ve Ebru, beraber film izlemek için Selinler’in göl kenarındaki yazlık evlerinde toplanırlar. Açelya’nın da aralarına katılmasıyla tamamlanan arkadaş grubu, neşe içinde bir akşam geçirir. O akşamın Açelya’yla geçirecekleri son akşam olduğunun henüz farkında değillerdir çünkü. Açelya, arkadaşları en derin uykularında iken, ardında tek bir iz bırakmadan ortadan kaybolur.

Aradan geçen bir sene boyunca da Açelya’dan bir haber alınamaz. Onun yokluğunda, dört yakın arkadaş da birbirlerinden uzaklaşmıştır. Her biri kendi hayatında bir takım değişiklikler yaparak, yaşadıkları travmanın üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Okul açılmadan bir gün önce kızlar tuhaf mesajlar almaya başlarlar. “-A.” diye imzalanan ve gizli bir numaradan gönderilen bu mesajlar, kayıp arkadaşları Açelya’dan geliyor gibidir. Onun alaycı tavrıyla yazılmışlardır. Bu mesajlar, kızların Açelya’yla ilgili hem daha çok meraklanmalarına hem de arkadaşlarının bulunacağına dair umutlarının artmasına sebep olur. Oysa olaylar hiç akıllarına gelmeyen bir yönde gelişecektir.

Selin, Aslı, Hande ve Ebru bir anda kendilerini bir cinayet soruşturmasının baş tanıkları olarak bulacak, bir yandan da gizemli düşmanlarına karşı güç birliği yapacaktır.

JENERİK MÜZİĞİ SERTAP ERENER'DEN

“Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinin jenerik müziğini ünlü sanatçı Sertab Erener hazırladı.

“BİZ, KİMİ SUÇLU KİMİ SUÇSUZ, TATLI KÜÇÜK YALANCILAR.”

Hayatlarının en deli dolu çağını yaşarken bir yandan da tehlikeli ve gizemli bir düşmanla baş etmeye çalışan dört yakın arkadaşın dostlukları, aile bağları, okul hayatları ve aşkları ekrana getirecek olan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisi, Warner Bros’un beş sezondur devam eden ve dünyaca izlenen Pretty Little Liars isimli diziden uyarlanıyor. Dizinin jenerik müziği de, Sertab Erener tarafından Tatlı Küçük Yalancılar için cover’landı.

Dizide genç yıldızlar Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Büşra Develi başrolleri paylaşıyor.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Aslı - Bensu Soral
Selin - Büşra Develi
Hande - Melisa Şenolsun
Ebru - Dilan Çiçek Deniz
Açelya - Beste Kökdemir
Janset - Merve Çağıran
Asuman - Gökçe Yanardağ
Bahadır - Kubilay Tunçer
Vildan - Almila Uluer Atabeyoğlu
Toprak - Burak Deniz