Gündem Tek Yürek dev bağış: 115 milyar lira

Tek Yürek dev bağış: 115 milyar lira

17.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Tüm kanalların önceki akşam yayınladığı ‘Türkiye Tek Yürek’ bağış kampanyasında, 115 milyar 146 milyon 528 bin lira bağış toplanırken, 9 milyon 10 bin adet SMS atıldı.

Tek Yürek dev bağış: 115 milyar lira

Destek yağdı

Haberin Devamı

Son yüzyılın en büyük deprem felaketine destek için tüm televizyon kanalları ‘Türkiye Tek Yürek’ isimli bağış kampanyasında bir araya geldi. Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğündeki programda, 115 milyar 146 milyon 528 bin lira bağış toplanırken, 9 milyon 10 bin adet SMS atıldı.

Ünlüler gecedeydi

Tüm yardımların AFAD ve Kızılay’a bağışlandığı kampanyada, birçok kurum ve kişi yardım ederken, çocukların kumbaralarında biriktirdikleri paralarını bağışladıkları anlar, stüdyoda ve ekran başındakileri duygulandırdı. Yaklaşık yedi saat süren yayında, Pınar Deniz, Sibel Can, Hakan Altun, Ebru Gündeş, Burak Özçivit, Hülya Avşar, Kaan Urgancıoğlu, Murat Boz, Ezgi Mola, Tolgahan Sayışman, Melis Sezen, Gökçe Bahadır, Doğa Rutkay, Berk Oktay, Hatice Şendil ve İsmail Hacıoğlu gibi birçok ekran yüzü, telefon başında canla başla bağış topladı.

Haberin Devamı

Tek Yürek dev bağış: 115 milyar lira

 Gözyaşı döktü

Depremin ilk saatlerinde bölgeye gidip halkın yardımına koşan Bestemsu Özdemir, konuşmakta güçlük çekti. Telefonlara cevap veren oyuncu, bir ara gözyaşlarını tutamadı.

Tek Yürek dev bağış: 115 milyar lira

‘Kalbim çok acıdı’

Kıvanç Tatlıtuğ’un yayına geç girmesi dikkat çekti. Canlı yayında bir anda stüdyoya giren oyuncunun hareketleri ‘Kuzey Güney’ dizisindeki Kuzey karakterine benzetildi. İlk günden beri birçok yardımda bulunan Tatlıtuğ, “Hayatım boyunca kalbim fiziksel anlamda bu kadar acımamıştı” diyerek, üzüntüsünü dile getirdi.

Sıfır makyaj alkışlandı

Tek Yürek dev bağış: 115 milyar lira

Eda Ece’nin yayına makyajsız katılması, sosyal medyanın gündemine oturdu. Oyuncu, sıfır makyajla kullanıcılar tarafından alkış topladı.

Geceden notlar

98 model arabasını sattı

Ferdi Sancar, 98 model aracını satarak, parasını depremzedelere bağışlayacağını açıkladı. Oyuncu, “Çocuklar kumbarasını bozdururken, ben de tek sahip olduğum otomobili, depremzede kardeşlerime bağışlıyorum. Küçük bir masrafı var, onu yaptırıp öyle satacağım” dedi. Yayına bağlanan müteahhit Uğur Vergili, oyuncunun aracını 500 bin liraya alacağını ve otomobilin oyuncuda kalmasını istedi.

Haberin Devamı

Tek Yürek dev bağış: 115 milyar lira

Pınar Deniz, kumbarasını bozduran çocuklara teşekkür etti. Oyuncu, “Hiç tanımadığım, telefonun ucunda kumbarasındaki tüm parayı bağışlayan, oyuncaklarını satan canım çocuklar. Uzun zaman sonra gülümsememe
sebep oldunuz. Yayında adınızı geçiremediğim için kendi adıma özür dilerim” şeklinde konuştu.

Tek Yürek dev bağış: 115 milyar lira

Acun Ilıcalı, gecenin konuşulanı oldu. Ilıcalı’nın, bağışçılara “Bunu yuvarlayalım” diyerek, pazarlık yapması
dikkat çekti. Ilıcalı, yaptığı pazarlıklarla toplamda 75 milyon lira daha fazla bağış topladı.

Tek Yürek dev bağış: 115 milyar lira