Gündem The Flash 2. sezon 17.bölüm fragmanı yayınlandı

The Flash 2. sezon 17.bölüm fragmanı yayınlandı

23.03.2016 - 16:34 | Son Güncellenme:

Yabancı dizi severlerin ilgi ile izlediği The Flash yeni bölümü ile süper bir dönüş yaptı. Heyecanla takip edilen The Flash 2. sezon 17.bölüm fragmanı yayınlandı. Flash, Cisco Ramon, İris, Caitlin Snow hırsızın peşine düşecek. İşte The Flash 2. sezon 17.bölüm ayrıntıları...

The Flash 2. sezon 17.bölüm fragmanı yayınlandı

Dizi, Central City Polis Birimi’nin adli laboratuarının bir üyesi olan ve günlerini suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplamakla, daha teatral lezzeti olan kötü adamları ise süper hızını ve kırmızı tulumunu kullanarak yakalamakla geçiren Barry Allen'ın yaşadığı maceraları konu alacak. Flash haftalık formatta kullanılacak konuya ve kötü adamlara sahip olacak.

Haberin Devamı

CW, bir başka DC evreni kahramanı olan Flash'ın dizi başladı. DC elemanlarından Geoff Johns’un yazdığı ve iki Arrow yaratıcısının Andrew Kreisberg ve Greg Berlanti da yer alacağı, Central City Flash’ine odaklanan dizi başarıya ulaştı.

The Flash 2. Sezon 16 .Bölüm Özeti

Başka bir speedster tarafından yapılan hırsızlık olayını Flash’ın yaptığının düşünen Central City Picture News’in sorumlusu, Flash’ı alt etmek için tüm ekibi harekete geçirir. Flash, Cisco Ramon, İris, Caitlin Snow hırsızın peşine düşer. Harrison Wells, Jesse’yi rehin alan Trajectory’den kızını kurtarmaya çalışır.Dün akşam yayınlanan dizinin son bölümüne Trajectory rolüyle Allison Page konuk oyuncu olarak dahil oldu.

The Flash 2. Sezon 17 .Bölüm Fragmanı

Haberin Devamı

The Flash Dizisi Hakkında

The Flash aynı adlı DC Comics çizgi romanından uyarlanmış 2014'te yayınlanmaya başlamış dizi.Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle bir patlamaya sebep olur. Bu patlama hava durumunu değiştirir ve Barry Allen'a bir şimşek çarpar. Bu şimşek onda aşırı hızlı hücre yenilenmesine sebep olur. Kırılan kolu 3 saat içinde iyileşmiştir. Kalbi o kadar hızlı atmaktadır ki hastanedeki makineler ölçemez. Fakat en önemlisi süpersonik bir hıza ulaşmıştır. İlk bölümde saatte 720 km hızda koşmuştur. İmkansızı kovalarken kendisi imkansız olan Barry bu gücünü insanları kurtarmak için kullanır. Fakat ilerki bölümlerde Earth-2'dan (İkinci Dünya) gelen Zoom'la olağanüstü bir savaşları olacaktır. Zoom'la olan savaşında pek şansı olmayan Barry Allen'a yardım eden Earth-2'dan gelen ve kızı Zoom'un elinde olan Dr.Wells ve Earth-2' dan gelen Jay Garrick ( The Flash) yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda Central City'yi de korumaktadır.