Gündem'Türkiye Yüzyılı’nın işaret fişeğini yakacağız'

'Türkiye Yüzyılı’nın işaret fişeğini yakacağız'

07.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenecek “Büyük İstanbul Mitingi” öncesinde, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe miting alanında basın açıklaması yaptı.

Türkiye Yüzyılı’nın işaret fişeğini yakacağız

Kurtulmuş, unutulmayan bir miting olacağını vurgulayarak “Görkemli bir mitingle birlikte 14 Mayıs’ın burada bir ilanı gerçekleşmiş olacaktır” dedi.

Haberin Devamı

Soylu da “Tam 21 yıldır bu ülkede, bu milletin ortaya koyduğu duruşu bu alanda yine bir duruş sergileyeceğiz” ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ise şunları söyledi: “Atatürk Havalimanı Millet Bahçemiz yarın Türkiye Yüzyılı’nın mitingine ev sahipliği yapacak. Burada el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı’nın işaret fişeğini yakacağız. Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz’da milletimizin tankların önünde canı pahasına mücadele verdiği süreçte kendisi buradaki limandan tankların önünden kaçarak hemen Bakırköy’de kahvesini yudumlarken milletimiz, devletimiz için bayrağımız için, bu mücadeleyi verdi. Ülkemizin ilk havalimanıdır. İlk havalimanı olmaya devam edecektir. Çiçeklerle, böceklerle bezediğimiz Atatürk Havalimanı Millet Bahçemizde Türkiye Yüzyılı başlayacaktır. 7 Mayıs’ta 14 Mayıs zaferimizi buradan dünyaya ilan edeceğimiz yerdir.”