Gündem Turkovac ile ilgili yeni gelişme! Başlıyor

Turkovac ile ilgili yeni gelişme! Başlıyor

06.02.2022 - 23:07 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin yerli ve milli Covid-19 aşısı Turkovac, 7 Şubat tarihinden itibaren Başkent'te Ankara Şehir Hastanesine ek olarak 4 hastanede daha uygulanmaya başlıyor.

Turkovac ile ilgili yeni gelişme Başlıyor

Covid-19 ile mücadele kapsamında Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ve ekibi tarafından geliştirilen yerli inaktif korona virüs aşısı Turkovac, Başkent'te 7 Şubat Pazartesi itibariyle 4 hastanede daha uygulanmaya başlıyor. Hali hazırda Ankara Şehir Hastanesi'nde uygulanan Turkovac bu hastaneye ek olarak, Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH), Ankara EAH, Dışkapı EAH ve Gülhane EAH’de de uygulanmaya başlıyor. Turkovac aşısı için Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ya da Alo 182'den randevunuzu alabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAKAN KOCA'DAN TFF'YE TEŞEKKÜR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, futbol takımlarının yerli COVID-19 aşısı TURKOVACı formalarında taşımalarına destek olan Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) teşekkür etti. Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Futbol takımlarımızın TURKOVAC logosunu formalarına taşımalarına önayak olan Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine Covid-19la mücadelemize verdiği destek için TEŞEKKÜR ediyoruz" dedi.

Turkovac ile ilgili yeni gelişme Başlıyor