Gündem Üç Adam'a bu hafta hangi ünlü konuklar katıldı?

Üç Adam'a bu hafta hangi ünlü konuklar katıldı?

05.03.2016 - 10:20 | Son Güncellenme:

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile “Üç Adam”, eğlence dolu bir programla TV8 ekranlarında devam ediyor. Üç Adam'a bu hafta hangi ünlü konuklar katıldı? sorusunun yanıtı belli oldu. 3 Adam’ın bu haftaki konukları; Emre Aydın, Amine Gülse ve Rikki Roath oldu.

Üç Adama bu hafta hangi ünlü konuklar katıldı

3 Adam” bu hafta; Emre Aydın, Amine Gülse ve Rikki Roath’u konuk etti. Emre Aydın’ün şarkıları, Amine Gülse ve Rikki Roath’u keyifli sohbeti “3 Adam”da izleyiciyle buluştu.

“3 Adam” 5 Mart Cumartesi gecesi canlı yayınla 23.15’de TV8’de ekrana geldi.

3 ADAM 12. SON BÖLÜM - TIKLA İZLE

EMRE AYDIN KİMDİR?

“Afilli Yalnızlık” adlı albümü ile çıkış yapmış müzisyen ve ses sanatçısı.

Emre Aydın, 2 Şubat 1981‘de Isparta’da doğdu. İlköğretimini Isparta’da tamamladıktan sonra Antalya Anadolu Lisesi’ne devam etti. Ardından Dokuz Eylük Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’ne devam etti.

2002 yılında katıldığı SingYourSong adlı beste yarışmasında Emre Aydın ve Onur Ela adında iki Antalyalı gençten oluşan Grup “6. Cadde” ile birlikte Türkiye birincisi olmasıyla ilk albüm çalışmalarına başladı. Aynı yıl Universal Müzik tarafından yayınlanan toplama albümde “Dönersen” adlı parça yer aldı.

Ardından stüdyo çalışması 6 ay süren ve prodüktörlüğü ile düzenlemeleri Haluk Kurosman‘nın yaptığı “Sabuha” adlı albümde yer aldı. 11 Şarkının yer alsöz ve müzikleri Emre Aydın’a aitti. 2003 yılında albümün çıkmasından 2 yıl sonra 2005‘te grup dağıldı.

2006 yılının Ekim ayında Sony BMG Türkiye GRGDN işbirliğiyle “Afilli Yalnızlık” adlı solo albümü piyasaya çıktı. Albümden çıkan ilk klip albüm ile aynı adı taşıyan “Afilli Yalnızlık” adlı parçaya çekildi. Yon Thomas‘ın yönetmenliğini yaptığı klipte Şebnem Dönmez yer aldı.

“Afilli Yalnızlık” adlı albümdeki 10 şarkının 9’unun söz ve müziği kendine ait olan Emre Aydın, Umay Umay‘ın “Hareket Vakti Gelince” adlı şarkısını da bu albümde yorumladı. Prodüktör olarak yine Haluk Kurosman ile çalışan Emre Aydın’a bu albümde, davulda Gripin’den İlker Baliç, bas gitarda Manga’dan Cem Bahtiyar ve gitarda Vega’dan Tuğrul Akyüz eşlik etti.

Gripin’nin kendi adını taşıyan ikinci stüdyo albümüne “Sensiz İstanbul’a Düşmanım” adlı parça ile konuk sanatçı olarak katıldı.

AMİNE GÜLSE KİMDİR?

Miss Turkey 2014 finalistlerinden Amine Gülşe 21 yaşında ve İsveç doğumlu olan güzel finalist yarışmanın favorileri arasında gösterilmektedir. Eğitimini İnternational High School Of The Guthenburg Region’da tamamlamıştır.

Yaş: 21

Boy:1.78

Doğum Yeri: İsveç

Eğitimi: İnternational High School Of The Guthenburg Region

Mesleği:

Hobileri:

Katıldığı Miss Turkey 2014 güzellik yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen Amine Gülse şu günlerde başrollerinde Tolga Sayışman‘ın oynadığı Asla Vazgeçmem adlı dizide Sayışman’a başrolde eşlik eden Nur karakterini canlandırmaktadır. Güzelliği ve yeteneğiyle şimdiden izleyicilerin beğenisini kazanmış durumda. Umarız ilerleyen günlerde farklı projelerde de kendisini görürüz.

RİKKİ ROATH KİMDİR?

Amerikalı gezgin Rikki Roath, Türkiye’yi karış karış dolaşarak yaşadığı benzersiz deneyimleri seyirci ile paylaşıyor.

Rikki’nin kendine has sıcaklığı, neşesi, dostane yaklaşımı onun yolculuğunu elbette çok özel kılıyor.

Rikki için, Antik çağlardan bu yana pek çok tarihi ve kültürel eserin tüm Anadolu topraklarına yayılması sonucu müthiş bir birikime sahip olan Türkiye, tam bir açık hava müzesi. Bu nedenle gezginimiz ayak bastığı her yerde, tarihi ve kültürel mirasın en önemli en ilginç örneklerini ziyaret ediyor.

Bir doğa tutkunu olan Rikki, Türkiye’nin, dağlar, ovalar, mağaralar, denizler ve daha pek çok doğal oluşum ve güzellikler açısından zengin coğrafyasına hayran. Bulunduğu yerdeki doğal güzellikleri keşfetmek ve paylaşmak onu mutlu ediyor.

Rikki, yalnızca bir gezgin değil aynı zamanda bir kâşif: Adım attığı yerlerdeki insani güzellikleri keşfediyor.

Çocuk oyunlarının neşesini,yerel müziğin ve halk oyunlarının ritmini, türkülerin hikâyelerini, düğünlerin sevincini, Halil İbrahim sofrasının bereketini,hasadın mutlu yorgunluğunu, halkın konuk severliğini, insani güzelliklerin Anadolu’ya has yüzünü keşfediyor.

Rikki ile seyahat, aynı zamanda bir lezzet yolculuğu. Rikki, gittiği her yörede mutfağa giriyor ve farklı lezzetlerin izini sürüyor. Geleneksel tatların yanı sıra, mutfak sırlarına da ortak oluyor. Ev mutfaklarının yerel lezzet kahramanı hanımlardan sokak yiyeceklerinin ustalarına, ünlü restoranların büyük şeflerinden simit fırınlarına uzanan bir keşfi izleyiciyle paylaşıyor.