Gündem Uçakta acil durum! Sarhoş yolcu ortalığı birbirine kattı

Uçakta acil durum! Sarhoş yolcu ortalığı birbirine kattı

22.04.2024 - 13:00 | Son Güncellenme:

Antalya seferini yapan ve havalimanına inen uçaktaki sarhoş İskoç yolcu, taşkınlık yapınca çağrılan polise saldırıp yumruk attı. Saldırı anları diğer yolcular tarafından kaydedildi. Gözaltına alınan İskoç yolcu, adli kontrolle serbest bırakıldı. Bursa’da ise alkollü şahıslar arasındaki kavga cep telefon kamerasına yansıdı.

İskoçya'nın başkenti Edinburgh'tan Antalya'ya 20 Nisan'da gelen uçaktaki sarhoş İskoç yolcu, başka bir yolcuyla tartışınca durum polise bildirildi. İskoç yolcu, uçağa gelip kendisine müdahale eden polise saldırdı.

Haberin Devamı

Polise yumruk atan saldırgan yolcuyu bir başka polis ve diğer yolcular durdurmaya çalıştı. Kısa sürede etkisiz hale getirilen yolcu, polis tarafından gözaltına alındı. Bazı yolcular ise uçakta yaşanan o anları telefonlarıyla kayıt altına aldı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İskoç yolcu, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KİMLİĞİ AÇIKLANDI

Edinburg- Antalya seferini yapan ve havalimanına inen uçakta taşkınlık yapınca çağrılan polise saldırıp yumruk atan, sonrasında çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrolle serbest bırakılan sarhoş İskoç yolcunun kimliğinin Michael Stephen M. olduğu kaydedildi.

Uçakta acil durum Sarhoş yolcu ortalığı birbirine kattı

BURSA

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Darmstadt Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı alkollü iki şahıs arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine alkollü şahıslar birbirlerine vurmaya başladı. Araya çevredeki vatandaşlar girerken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.