Gündem Ücretli Öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ücretli Öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

16.09.2019 - 16:33 | Son Güncellenme:

29 Ağustos - 6 Eylül 2019 tarihleri arasında alınan ücretli öğretmenlik başvurularının sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ücretli öğretmenlik başvuru heyecanından sonra, ücretli öğretmenlik adaylarında sonuç heyecanı başladı. Peki MEB, ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları için tarih verdi mi?

Ücretli Öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için gerekli ücretli öğretmen alımı için başvurular sona erdi. Ücretli öğretmen başvuruları 29 Ağustos - 6 eylül 2019 tarihleri arasında alındı. Ardından ücretli öğretmen başvuru sonuçları merak konusu oldu ve gündeme geldi. İşte ücretli öğretmen adaylarını yakından ilgilendiren detaylar...

Haberin Devamı

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİ?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. maddesindeki genel şartları taşımak,

Devlet memurluğundan ya da öğretmenlikten ihraç edilmeyi gerektiren ceza almamış olmak.

Ücretli öğretmenlik başvurusu için KPSS puanı şartı bulunmamakla birlikte, formasyon şartı bulunmamasına karşın formasyona sahip kişiler daha avantajlı olacak.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı, ücretli öğretmenlik başvuru sonuçlarını henüz açıklamadı. MEB, ücretli öğretmenlik başvuru sonuçlarını açıkladığında haberimizin içeriğinden detaylı bilgi alabilirsiniz.