Gündem Üniversite sınavı kalktı mı, kalkacak mı? YKS ne zaman kalkar?

Üniversite sınavı kalktı mı, kalkacak mı? YKS ne zaman kalkar?

16.06.2022 - 20:47 | Son Güncellenme:

MHP lideri Bahçeli, üniversite sınavı hakkında açıklama yapınca, üniversite adayları ise araştırmaya başladı. üniversite sınavının kalkıp kalkmayacağına yönelik konuşan Bahçeli, üniversite adaylarını meraklandırdı. Peki Üniversite sınavı kalktı mı, kalkacak mı? YKS ne zaman kalkar?

Üniversite sınavı kalktı mı, kalkacak mı YKS ne zaman kalkar

Zaman zaman gündeme gelen üniversite sınavı ile ilgili öneriler devam ediyor. Bugün üniversite sınavı hakkında MHP lidersi Bahçeli de konuştu. 'Yakın bir gelecekte, üniversite sınavının kaldırılacağına inanıyorum' diyen Bahçeli, adayları arayışa geçirdi. Peki üniversite sınavı kalktı mı, kalkacak mı? YKS ne zaman kalkar?

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTE SINAVI YKS KALKTI MI, KALKACAK MI?

MHP lideri Bahçeli, "Yakın bir gelecekte, üniversite sınavının kaldırılacağına inanıyor, bu husustaki söz ve vaatlerimizin gerçekleşeceğini bu vesileyle açıklıyor, herkesin emin olmasını ümit ve temenni ediyorum.

Türk gençliğine güveniyorum. Strese girmeden, bunalıma düşmeden, YKS’yi bir hayat memat konusu haline getirmeden sabır ve sağduyuyla başarıya ulaşacaklarına, emeklerinin karşılığını alacaklarına yürekten inanıyorum. Sınavların en büyüğü ise hayatın bizatihi kendisidir.

Lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesindeki öğrencilerimizden eğitimlerine ara vermek veya eğitimlerini bırakmak zorunda kalanların tekrar okullarına dönüşlerini, yani öğrenci affını gönülden destekliyor, üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyorum." dedi.