Gündem Üsküdar'da iki sürücüden yumruk yumruğa kavga

Üsküdar'da iki sürücüden yumruk yumruğa kavga

25.04.2022 - 09:13 | Son Güncellenme:

Üsküdar'da trafikte iki sürücü arasında yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Bir sürücü diğerinin yanına silahıyla gitti. Sürücüler yumruk yumruğa kavgaya tutuştu. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay, öğle saatlerinde Üsküdar Acıbadem Caddesi'nde meydana geldi. Trafikte iki sürücü arasında yol verme tartışması çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Haberin Devamı

Bir sürücü elindeki silahla diğer sürücünün yanına gitti. Bunun üzerine diğer sürücü de otomobilinden indi ve taraflar yumruklaşmaya başladı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. 

Üsküdarda iki sürücüden yumruk yumruğa kavga

BÜYÜKÇEKMECE'DE MAGANDALAR TUTUKLANDI 

Büyükçekmece'de trafikte yol verme tartışması sebebiyle, yanında eşi ve çocuğu da olan bir sürücüyü darp eden 2 trafik magandası çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Üsküdarda iki sürücüden yumruk yumruğa kavga

Olay, dün akşam saatlerinde Hadımköy Yolu Caddesi Büyükçekmece kesiminde meydana geldi. İddiaya göre, 34 JD 9216 plakalı otomobilin sürücüsü E.D. ve yanındaki Y.D, başka bir otomobilin sürücüsü H.S. ile yol verme nedeni ile tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede iki tarafın kavgasına dönüştü. 

Haberin Devamı

Üsküdarda iki sürücüden yumruk yumruğa kavga

Kavgada E.D. ve Y.D., aracında eşi ve çocuğu da bulunan H.S.'yi öldüresiye darbetti. Kavga çevredekilerin araya girmesi ile son buldu. Sürücüyü darbettikten sonra otomobiline binen 2 kişiye çevredekiler tepki gösterirken, saldırganlar olay yerinden ayrıldı. Olay sonrası yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Darbedilen H.S., Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

Üsküdarda iki sürücüden yumruk yumruğa kavga

AYNI AKŞAM YAKALANDILAR

Olayın ardından yakalanarak gözaltına alınan trafik magandaları Y.D. Doğan ve E. D. emniyetteki sorgularının ardından Büyükçekmece Adliyesine sevk edildi.  Burada savcılık ve hakimlikçe sorgulanan 2 zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan zanlılardan E. D.’in yaralama suçundan daha önce de suç kaydı olduğu öğrenildi.