Gündem Usta öğreticiler maaş alacak mı? Son dakika: Bakan Albayrak paylaştı! Usta öğreticiler ücretlerini alacak mı?

Usta öğreticiler maaş alacak mı? Son dakika: Bakan Albayrak paylaştı! Usta öğreticiler ücretlerini alacak mı?

01.04.2020 - 18:07 | Son Güncellenme:

Usta öğreticiler, ücretleri ile ilgili detayları merak ediyorlar. Dünyayı etkileyen corona virüs nedeniyle çeşitli alanlarda tedbirler alındı. Corona virüsten dolayı uzaktan eğitime geçildi. Usta öğreticiler ise ücretlerini alıp almayacaklarını araştırıyorlar. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter'da konu ile ilgili açıklama yaptı. Peki usta öğreticiler maaş alacak mı?

Usta öğreticiler maaş alacak mı Son dakika: Bakan Albayrak paylaştı Usta öğreticiler ücretlerini alacak mı

Usta öğreticiler maaş alacak mı? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında bulunuyor. Corona virüsle mücadele etmek için önlemler alınıyor. Usta öğreticilerin ücretleriyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bir açıklama yaptı. Peki usta öğreticiler maaş alacak mı?

Haberin Devamı

 Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

"Ekonomik İstikrar Kalkanı ile Covid-19 salgınında etkilenen meslek gruplarımızın taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz.

Ücretli öğretmenlerimizin ve usta öğreticilerimizin ek ders ücreti ödemelerini de bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

UZAKTAN EĞİTİM NEDİR?

Corona virüs tedbirleri kapsamında Türkiye'de okullar 1 hafta tatil edildi. Tatilin bitmesinden sonra uzaktan eğitime geçildi.Uzaktan eğitimin adresi ise EBA oldu.