Gündem Vatanım Sensin son bölümden sonra 21. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu!

Vatanım Sensin son bölümden sonra 21. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu!

23.03.2017 - 08:18 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin dizisi 20. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Hemen ardından Vatanım Sensin 21. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. 30 Mart Perşembe akşamı ekrana gelmesi beklenen Vatanım Sensin dizisinde Azize, Cevdet ile ilgili tüm gerçeği öğreniyor mu? Azize ve Cevdet ilişkisi bu önemli havadisten sonra nasıl ilerleyecek?

Vatanım Sensin son bölümden sonra 21. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu

Vatanım Sensin 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Baki Davrak, Miray Daner, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Senan Kara ve Hakan Salınmış’ın paylaştığı, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizi Vatanım Sensin yeni bölümüyle 30 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

VATANIM SENSİN 21. BÖLÜM FRAGMANI - TIKLA İZLE

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisinde Azize, Cevdet ile ilgili tüm gerçeği öğreniyor mu? Azize ve Cevdet ilişkisi bu önemli havadisten sonra nasıl ilerleyecek?

Cevdet, annesinin ağzından çıkan cümlelerle Azize'nin gebe olduğunu öğrenir. Fakat Hasibe istediği sözleri Cevdet'tan duyamaz ve annesi olarak tokat gibi sözler söyler. Bu sözler karşısında Cevdet'in içinde fırtınalar kopsa da vatan için vazifesinden vazgeçemez. Eşref Paşa'nın ölümüyle birlikte Azize'ye önemli bir mektup gelir. Mektupta Eşref Paşa'nın ağzından çok önemli sözler yer alır. Peki ama Azize bu sözleri gerçek yerine koyup, Cevdet'e karşı tutumunu değiştirecek mi?

Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle 30 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN 20. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin dizisi son bölümünde Hilal'in elindeki silahın tetiğini çekmesiyle Leon ansızın vurulur ve yere yığılır. Olay yerine gelen General Cevdet'te duruma olan şaşkınlığını gizleyemez ve konuya el atar. Hasteneye getirilen Leon'un tüm imkanlarla tedavisine başlanır. Fakat Leon'un ağzından çıkacak sözler Hilal'in hayatını tamamen karartmaya bedel olabilir. Hilal her şeyi göze alarak sadece Leon'un gözlerini yeniden açmasını diler. Leon'un gözlerini açması sonucunda Hilal'in yüzünde tebessüm oluşur.

Bir taraftan İngiliz casus Charles’ın entrikalarıyla başa çıkmak zorunda olan Cevdet, diğer taraftan da Teğmen Leon’u vuran Hilal ve Ali Kemal’i kurtarmak zorundadır. Müzayedeye gönderdiği bombayla hayatta olduğunu ve mücadeleye devam edeceğini ilan eden Eşref Paşa, düşmanla masaya oturur. Cevdet ise Selanik’te olduğu gibi vatanın bir kez daha satılmasını önlemek adına her şeyi yapmaya yazırdır.

Azize’nin hamile olduğunu anlayan Hasibe, Cevdet’in de bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünür. Azize’ye gerçeği söylemesi için yalnızca bir günlük mühlet verir.