Gündem Vuslat dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aziz ve Fırat'ın kavgası...

Vuslat dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aziz ve Fırat'ın kavgası...

10.03.2019 - 23:51 | Son Güncellenme:

Vuslat 10. yeni bölümüyle bu akşam izleyicilerinin karşısına çıktı. TRT 1'in kısa sürede büyük beğeni toplayan yeni dizisinin bu akşamki bölümüne Fırat ve Aziz arasındaki kavga damga vurdu. İşte Vuslat dizisi 11. yeni bölüm fragmanı...

Vuslat dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Aziz ve Fıratın kavgası...

Pazartesi akşamlarının yeni dizisi Vuslat, bu akşam 10. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı ve gözler 11. bölüme çevrilidi. İşte Vuslat dizisi 11. yeni bölüm fragmanı...

VUSLAT 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dedesinin saatini gördükten sonra yaşadığı hayretle, soluğu Salih Baba’da alan Aziz, Salih Baba’nın dükkanında Feride ile karşılaşır. Feride, görüntüleri kaydettiği telefonunu Yalçın’a delil olarak verir. Feride ile Aziz’in yakınlaşması devam ederken Feride, duyguları arasında gidip gelmeye devam eder.

Tahsin, Kerem’in kötü oyunlarından dolayı zor günler yaşarken Kerem’i durdurmanın yolunu aramaktadır. Kötü oyunlarına devam eden Kerem, bir yandan da ölen annesinin ve babasının izini aramaya koyulur. Ailenin itibarını korumak için harekete geçen Perihan, Kerem’e hisseleri karşılığında, ailesi ile ilgili bilgiler verir.

Aziz’e düşman olanlar arasına Fırat da katılırken, Alice’in hikayesini öğrenen Sultan, Alice’i bulmanın yolunu aramaya başlar. Kerem ile işbirliği kuran Nehir, şirketi zor duruma sokacak yeni planlar yapar.

VUSLAT 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI