Gündem WhatsApp toplu mesaj atma nasıl yapılır 2024? İşte WhatsApp'ta toplu mesaj atma adımları...

WhatsApp toplu mesaj atma nasıl yapılır 2024? İşte WhatsApp'ta toplu mesaj atma adımları...

07.01.2024 - 14:18 | Son Güncellenme:

WhatsApp toplu mesaj atma ile ilgili detaylar merak ediliyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta toplu mesaj atma özelliği bulunuyor. Ramazan Bayramı yaklaşırken toplu mesaj atacak olanlar ise bu özelliği araştırıyorlar. Peki WhatsApp toplu mesaj atma nasıl olur? İşte ayrıntılar...

WhatsApp toplu mesaj atma nasıl yapılır 2024 İşte WhatsAppta toplu mesaj atma adımları...

WhatsApp toplu mesaj atma özelliği uygulamayı kullananların araştırdığı özellikler arasında bulunuyor. WhatsApp'ta mesajlaşma özeliğinin yanı sıra görüntülü ve sesli arama özelliği de bulunuyor. Peki WhatsApp toplu mesaj atma nasıl olur? İşte WhatsApp'ta toplu mesaj atma ile ilgili detaylar...

Haberin Devamı

WHATSAPP'TA TOPLU MESAJ ATMA NASIL OLUR?

WhatsApp toplu mesaj atma özelliği merak ediliyor. Toplu mesaj listeleri, devamlı olarak toplu mesaj gönderebileceğiniz kişilerden oluşan kaydedilmiş listelerdir. Bu sayede, mesaj göndermek istediğinizde aynı kişileri yeniden tek tek seçmenize gerek kalmaz.

TOPLU MESAJ LİSTESİ OLUŞTURMA DETAYLARI...

WhatsApp'tan sonra diğer seçenekler ve oradan ise yeni toplu mesaj kısmına gitmeniz gerekiyor. Eklemek istediğiniz kişileri aratın veya seçin. Daha sonra ise onay işaretine dokunun.

Toplu mesaj listesine gönderdiğiniz mesajlar, listede bulunan ve sizi telefonlarındaki rehbere kaydetmiş olan tüm alıcılara gönderilir. Alıcılar bu mesajı normal bir mesaj olarak alırlar. Ve cevapladıklarında mesaj Sohbetler ekranınızda normal bir mesaj olarak görünür. Gönderdikleri cevap toplu mesaj listesindeki diğer alıcılara gönderilmez.