Gündem Wilma Elles doğum fotoğraflarını yayınladı

Wilma Elles doğum fotoğraflarını yayınladı

12.08.2015 - 08:48 | Son Güncellenme:

İkiz bebeklerini iki hafta önce ABD Chicago’da dünyaya getiren Wilma Elles, doğum fotoğraflarını ve duygularını ilk kez paylaştı.

Wilma Elles doğum fotoğraflarını yayınladı

Normal doğum için 30 saat sancı çektim ama bebeklerim sezaryenle doğdu. Annelik hayattaki en büyük mucizenin parçası olmak gibi. Onları emzirdiğim için diyet yapmıyorum. Kızım bana oğlum babasına benziyor. 28 yaşımdayım tam zamanında anne oldum. Şu an Almanya’dayız Çarşamba günü İstanbul’a dönüyoruz. Wilma Elles, işadamı Kerem Göğüş’le olan beraberliğinden dünyaya getirdiği ikizlerini ilk kez anlatarak, annelikle ilgili duygularını dile getirdi. Bebeklerinin iki isimli olacağını söyleyen Elles “Kerem’le kızımız ve oğlumuza, bir Türk bir de uluslararası olmak üzere iki isim vereceğiz” diyor.

Wilma Elles doğum fotoğraflarını yayınladı


İki hafta önce Amerika’nın Chicago eyalitinde bulunan Presence Saint Joseph Hospital’de doğum yapan 28 yaşındaki oyuncu Wilma Elles kızının kendisine, oğlunun ise eşi Kerem Göğüş’e benzediğini söylüyor. Hamilelik boyunca nerede doğum yapacağını çok düşündüğünü ve Chicago’da doğum yapmaya nasıl karar verdiğini anlatan oyuncu, “Kerem’in iş görüşmeleri için Chicago’ya gittiğimizde doğum tarihine yaklaşmıştık. Nerede doğum yapacağımı düşünürken doktorum, Türkiye’ye dönüş için uçak yolculuğun riskli olabileceğini söyledi. Biz de Chicago’da kalmaya karar verdik” diyor. 30 saat sancı çeken Elles, “Normal doğum yapmak için bekledim. Ancak 30 saat sancı çekmeme rağmen sezaryenla doğum yapmak zorunda kaldım” diyor. Ünlü oyuncu, “Çocuk sahibi arkadaşlarım hep anneliğin tarifsiz bir duygu olduğunu söylerdi. Haklılarmış. Annelik hayattaki en büyük mucizenin bir parçası olmak gibi. Ne erken, ne de geç tam zamanında anne oldum” diyor.wilma-elles

Doğumdan kısa bir süre sonra eşi Kerem Göğüş ve bebekleriyle Chicago’dan ailesinin yaşadığı Almanya’nın Köln şehrine ziyarete giden Elles doğum sırasında annesinin kendisini hiç yalnız bırakmadığını söyleyerek “Doğumdan önce annem Almanya’dan yanıma geldi. Bebekler açısından bana çok yardımcı oluyor. Hastaneden çıktıktan sonra beraber Almanya’ya geldik. Çarşamba günü hep beraber Türkiye’ye geri dönüyoruz” diyor. Elles, eşiyle ilgili “Kerem dünyanın en iyi babası olduğunu gösterdi. Bebeklerle çok güzel ilgileniyor” diyerek Göğüş’e övgüler yağdırdı.

Wilma Elles doğum fotoğraflarını yayınladı


Babacan’ın Red Beard markası için hazırladığı “Change Concept” adlı koleksiyonu tanıttığı defilede hamile olan Wilma Elles de podyuma çıkmıştı.

Çiçeği burnunda anne baba ikizlerin fotoğrafını 40'ı çıkana kadar kimse göstermiyor.

‘Kız bana, oğlan babaya benziyor’

Wilma Elles bebeklerinin kime benzediğini anlatırken ise “İkiside çok tatlı, onlara aşığım. Kızım ince ve narin. 2 kilo 400 gram, bana benziyor. Oğlum daha yapılı ve kaslı. 3 kilo 500 gram ve babasına benziyor. Ama ikisinin ayakları aynı bana benzemiş. Onun dışında şuan çok küçükler değişmeye devam edecekler. Sanırım ailedeki herkese biraz benziyorlar. Oğlum inanılmaz bir şey, kendi biberonunu kendisi tutabiliyor. İnanılmaz bir şey ” diyor.

Oyunculuğa ara vermeyeceğini ve mesleki olarak bebeklerinin kendini beslediğini anlatan Elles, “Onlarla oyun oynamak, başka türlü bir oyunculuk ve bu beni mesleki yönden besliyor” diyor. Doğum yapmadan önce TRT 1'de yayınlanan ‘Filinta’ dizisinde Avrupa’nın en ünlü şarkıcısı ve dansçısı ‘Anita’ karakterini canlandıran oyuncu, gelen diğer teklifleri haftada bir gün çalışmak şartıyla İstanbul’a döndükten sonra değerlendireceğini söylüyor.

Bebeklerini anne sütüyle besleyen Wilma Elles hamilelikte aldığı kilolardan çabuk kurtuldu. Doğumdan beş gün sonra 15 kilo veren oyuncu, “Hamilelikte 23 kilo aldım ama doğum sonrası 15 kilo kendiliğinden gitti. Vermem gereken 8 kilo kaldı ama bunun için acele etmiyorum” diyor.

İlk kez doğum yapan ve kızını 2 kilo 400 gram, oğlunu ise 3 kilo 500 gram ile dünyaya getiren Wilma Elles “Bebekler ailedeki herkese biraz benziyor. Daha çok küçükler, zamanla değişecekler ama ikisininde ayakları bana benziyor” diyor

Normal doğum yapma niyetiyle hastaneye giden ve 30 saat boyunca sancı çekmesine rağmen sezaryen ile doğum yapan oyuncu, rahatlamak adına sık sık yürüyüş yaptı.

Wilma Elles doğum fotoğraflarını yayınladı

Yazarlar