Gündem Yanan evde boğazı kesik ceset

Yanan evde boğazı kesik ceset

15.08.2008 - 11:43 | Son Güncellenme:

.

Yanan evde boğazı kesik ceset

İZMİR'in Buca İlçesi'ndeki bir bekar evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürülen yangın sonrası evde yapılan aramada boğazında derin bir kesik izine rastlanan 37 yaşındaki Şehmuz Ağaçhanlı'nın cesedi bulundu. Ağaçhanlı'nın öldürüldükten sonra evinin yakıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Haberin Devamı

Bugün saat 05.30 sıralarında Menderes Caddesi Numara 134'teki Sıdıka Hanım Apartmanı Kat 2 Daire 3'te yangın çıktı. Dairedeki yangını fark eden çevre sakinleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını diğer katlara sıçramadan söndürdü. Soğutma çalışmalarının ardından evde yapılan incelemede, salonda boğazında derin kesik izi bulunan, yanmış haldeki bir erkek cesedi bulundu. Ölen kişinin kimliğine ulaşamayan polis, evin sahibi Alsancak'ta bir barın işletmecisi olan İmam Ağaçhanlı'yı çağırdı. Olay yerine gelen İmam Ağaçhanlı, yanan evin kendisine ait bekar evi olduğunu ve ölen kişinin yaklaşık 1 ay önce Şanlıurfa'dan yanına gelen işsiz amcasının oğlu 37 yakındaki Şehmuz Ağaçhanlı olduğunu söyledi. Ağaçhanlı'nın, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından boğazı kesilip öldürüldükten sonra evin ateşe verilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis olayı aydınlatmak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Yangının kesin çıkış nedeninin bilirkişi incelemesinin ardından belirleneceği bildirildi. Ağaçhanlı'nın cesedi nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.