Gündem Yasak Elma 70. yeni bölüm fragmanları yayında! Halit'in imparatorluğu çöküyor!

Yasak Elma 70. yeni bölüm fragmanları yayında! Halit'in imparatorluğu çöküyor!

24.02.2020 - 14:50 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Yasak Elma 70. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde bu hafta Ender, Halit'i Leyla'ya karşı kışkırtırken Şahika artık Leyla'nın işine yaramayacağını düşünüp onu gözden çıkarır. Hamile olup bebeğini aldırdığı iddiası ile Halit'in karşısına dikilen Leyla'nın yalanı kısa süre içerisinde ortaya çıkar. Öte yandan Halit'in yaptığı yanlış hamleler imparatorluğun çöküşünü hazırlar. Yasak Elma 70. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam Fox TV ekranında...

Yasak Elma 70. yeni bölüm fragmanları yayında Halitin imparatorluğu çöküyor

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 70. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam yeni bölüm ile Fox TV ekranında izleyici ile buluşacak olan Yasak Elma dizisinde bu hafta Yıldız, Nadir'in evlenme teklifini kabul ettiği için pişmanlık duyar. Leyla'nın yalanı Şahika'nın ondan vazgeçmesinin ardından ortaya çıkar. Halit, doktorun ağzından dökülen sözlerin ardından yaka paça Leyla'yı dışarıya atar. Tüm bunların yanı sıra Yıldız'ın elmalı pürelerine Amerikalı bir şirket tarafından teklif sunulur. Yıldız'ın hayatı bundan sonra tamamen değişecektir.

Haberin Devamı

Halit ise şirkette attığı yanlış adımlar nedeniyle tüm mal varlığını kaybetmekle yüz yüze kalır. Halit'in imparatorluğunun çöküşü başlamıştır. Yasak Elma 70. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam izleyici karşısına çıkıyor.

YASAK ELMA 70. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YASAK ELMA 70. BÖLÜM 2. FRAGMANI